Breaking news

Băsescu enervat de jurnaliștii care l-au întrebat ce mănâncă de Revelion

Traian Băsescu s-a enervat luni pe jurnaliștii car el-au întrebat ce va mânca în seara de Revelion. Președintele a spus că mănâncă tot ceea ce or mânc ași jurnaliștii și analiștii politici.

traian basescuVizibil iritat de întrebările insistente ale jurnaliștilor cu privire la meniul de revelion, Băsescu a replicat: Aș vrea să vă spun ceva și poate am și norocul să fiți unii în direct: eu nu îmi doresc această publicitate. Ați stat agățați de gardul meu la Predeal patru zile și patru nopți, aici stați de când am sosit la Covasna. Cred că par a fi singurul politician care mănâncă, că înțeleg că nu vă interesează niciun alt politician, dați meniul restaurantului și nu a președintelui de ieri în continuu și îl dați și astăzi. Sigur că un proprietar de trust media cum e Voiculescu are interes să satureze oamenii cu președintele. Un proprietar de televiziune ca Ghiță de la PSD are același interes. Dar interesul oamenilor este să îi lăsați în pace cu politicienii.

Și odată pornit cu ocara la adresa jurnaliștilor, Băsescu și-a continuat ironia și iritarea: Și în orice caz am înțeles că niciun alt politician nu mănâncă, doar președintele mănâncă. Dar vă mai spun ceva: îi mințiți pe români pentru că acela este meniul restaurantului, nu este meniul comandat de mine.

Fiind întrebat ce va mânca el, preşedintele ţării a spus ironic: Ce mâncați voi acum și analiștii… aer.

Deranjat de întrebările presei, Băsescu s-a întors din drum cu soția lui și s-au întors la vila de protocol unde este cazat. Hai să mergem, că e o adunătură de…, i-a spus șeful statului soției sale.

Prințul Paul și prințesa Lia au ajuns luni dimineața în stațiunea Covasna și vor petrece revelionul împreună cu președintele țării, Traian Băsescu și cu familia acestuia.

>