Breaking news

Băsescu despre Kovesi, Coldea și Livia Stanciu: Mi-e silă de ei

loading...

Lui Băsescu îi este silă de foștii lui servitori care i-au băgat dușmanii la pușcărie și l-au scăpat pe el de dosarele penale. Acum că Florian Coldea, Laura Codruța Koveși și Livia Stanciu, nu îi mai răspund la comenzi, Băsescu spune că îi e silă de aceștia.

basescu - coldea - covesi - livia stanciuTraian Băsescu își reneagă ”copiii” teribili ai justiției independente și ai statului de drept. Invitat luni seară, la emisiunea „X-press” de la B1Tv, Băsescu a spus că în justiție sunt ofițeri acoperiți, care dau sentințe la comanda SRI și că procurorii DNA comit abuzuri.

Fostul Președinte al României a spus că l-a sunat pe Procurorul General Tiberiu Nițu pentru a discuta o problemă personală cu el, dar că secretara acestuia nu a vrut să-i facă legătură cu el.

Băsescu a spus că a sunat și la cabinetul lui Kovesi ca să vorbească cu secretara ei și să o roage să-i dea numărul de telefon al unui procuror care se ocupa de dosarul Flota.

Și după ce a spus că l-a sunat și pe Coldea ca să-i dea câteva dosare clasificate rămase la Cotroceni, Băsescu a spus că el l-a făcut mare și pe Coldea și pe Koveși dar și pe Livia Stanciu.

Întrebat de Ion Cristoiu de ce nu îi mai sună acum pe Kovesi, Coldea și Stanciu, pentru a le reproșa abuzurile, Băsescu a spus că din SILĂ.

”Pot să vă spun că din silă? Pentru că ei sunt artizanii acestui mod răvăşit de a face justiţie, fără respect pentru cel care nu e condamnat. Ce să fac? Vor să mai rămână cinci mandate în funcţie”, a spus Traian Băsescu.

loading...