Breaking news

Băsescu anunță apocalipsa în România pentru că nu intrăm în Schengen

Traian Băsescu a început să țină în fiecare zi la ora 18.30 câte o conferință  de presă în care tună și fulgeră că în România nu se respectă statul de drept pentru că Parlamentul nu a ridicat imunitatea a doi deputați și că nu l-a dat afară pe senatorul Mircea Diaconu.

Disperat că partidul să de suflet camuflat în ARD, se duce în cap și că nu va mai putea să dețină puterea în România, Băsescu anunță cu surle și trâmbițe că în România iar nu se respectă statul de drept.

După conferința de presă de luni seară în care s-a lansat în acuzații grave la adresa Guvernului și Parlamentului, Băsescu a ținut o nouă conferință de presă marți seară tot la ora 18.30 în care anunță apocaliposa pentru că în decembrie vom avea un raport MCV dezastruos și drept urmare nu mai intrăm curând în spațiul Schengen.

Scuzați-mă că fac acest lucru, dar o să citesc din ultimul raport mcv, al Uniunii Europene , din 18 iule. Pe prim pagină există următoarea formulare: prezentul raport este adoptat în momentul în care se pun întrebări cu privire la respectarea statului de drept și sistemului judiciar din România. Declarația mea de ieri a fost un semn de maximă alertă. Sunt ingrijorat de raportul din luna decembrie pentru că atât timp cât ți se subliniază nevoia de a resabilirii statul uide drept, iar după acest raport votezi împotriva unei decizii definitive a Înalteți Curți, refuzul ridicării imunității a doi deputați, menții funcții trei miniștrii declarați incompatibili. Cum să nu fiu în aceste condiții îngrijorat, că România nu mai respectă criteriile politice de la Copenhaga”, s-a declarat ”îngrijorat” Băsescu.

Traian Băsescu a spus din nou că vorbește în numele românilor și că ei sunt cei care vor suporta consecințele fapelor politicienilor și a ținut să precizeze încă odată că nu a intrat în campanie electorală.

>