Breaking news

Băsescu a semnat decretul de numire a Sulfinei Barbu la Ministerul Muncii

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat vineri, 16 septembrie 2011, Decretul pentru revocarea din funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale a domnului Laurenţiu Sebastian Lăzăroiu.

Decretul de revocare din funcție a fost semnat după ce premierul Emil Boc l-a demis din funcție pe Lăzăroiu ca urmare a delcarațiilor făcute de acesta în ultimele zile la adresa PDL.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat vineri, 16 septembrie a.c., Decretul pentru numirea doamnei Sulfina Barbu în funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale de către doamna Sulfina Barbu va avea loc în cursul zilei de luni, 19 septembrie a.c., după publicarea decretelor în Monitorul Oficial al României”, se precizează în comunicatul de presă al Administrației Prezidențiale.

Sulfina Barbu a fost ministru al Mediului în periaoda 2004-2007 în Guvernul Tăriceanu. În prezent este deputat PDL și președinta Organizației de femei a PDL.