Breaking news

Traian Băsescu a fugit de jurnaliști, la Congresul PPE

Președintele României, Traian Băsescu a mers miercuri la Congresul PPE desfășurat la Palatul Parlamentului. Deranjat că jurnaliștii îl tot filmează, Băsescu a înceut să fugă ca să scape de aceștia.

Băsescu s-a ținut de glume cu jurnaliștii, miercuri, pe holurile Palatului Parlamentului, unde participa la Congresul PPE.

Deranjat de faptul că jurnaliștii îl tot întrebau de sănătate și îl filmau încontinuu pe holurile Palatului Parlamentului, Băsescu a început să fugă ca să scape de presă.

Incidentul s-a produs după ieşirea lui Băsescu din sala lucrărilor Congresului PPE.

Băsescu a părut vizibil deranjat de faptul că era filmat tot timpul și jurnaliștii se cam îngesuiau cu microfoanele în fața lui. Și dacă rugămințile la adresa presei nu au dat roade, Băsescu a rupt-o lafuă, reușind să scape de insistenții jurnaliști.

”Hai mă copii, la ce foloseşte că staţi aşa cu camerele. Ne înghesuim”, le-a spus Băsescu râzând jurnaliştilor, apoi a luat-o la fugă.

Însă o parte din jurnaliști l-au prins din urmă. Când s-a văzut din nou cu jurnaliștii în spate, Băsescu a început să râdă și le-a spus: am vurt să văr artă cum puteți fi păcăliți

Iar reproterul Pro TV, Paul Angelscu l-a întrebat: mai puteți sau asta e…

Băsescu i-a replicat: oooo nu puteți voi cât pot io

Alt reproter l-a întrebat pe președinte dacă aleargă dimineața: dumneavoastră alergați dimineața?

Băsescu a spus că el înoată nu aleargă și că nu le poate spune unde pentru că ar veni după el

Băsescu:nu înot, …dacă vă spun unde, o să mă așteptați acolo.

>