Breaking news

Băsescu, criză de nervi în direct după ce Antena 3 a dezvăluit că fiica lui a luat bani de la Gazprom

Traian Băsescu a avut o ieșire furibundă și extrem de nervoasă, joi seară, în timpul conferinței de presă de la Cotroceni, după ce Antena 3 a dezvăluit că fiica lui, Ioana Băsescu a primit sute de mii de euro de la compania rusească Gazprom.

basescu si ioana basescu - gazpromRusofobia lui Băsescu ascunde în spate contracte de sute de mii de euro, încasate de Ioana Băsescu, prin intermediul cabinetului notarial. În timp ce zi de zi Băsescu atacă Rusia și Gazprom, fiica lui, face contracte de sute de mii de euro cu rușii.

Informațiile au fost scoase la iveală de o anchetă Observator de la Antena 1, preluată miercuri seară de Antena 3 la Sinteza Zilei. Prin cabinetul notarial al Ioanei Băsescu s-au legalizat actele prin care mai multe benzinării implicate într-o rețea de evaziune fiscală de zeci de milioane de euro, au fost cumpărate de Gazprom.

Reporterul Antena 3, prezent la conferința de presă de la Cotroceni l-a întrebat pe Băsescu cum a reacționat când a aflat că fiica lui face afaceri cu rușii de la Gazprom. Nici nu a apucat să deschidă bine gura că Băsescu a și sărit la reporter.

Bună seara domnule președinte, Ionuț Cristache de la Antena 3: stați, stați, postul de propangandă, dezinformare şi înşelare a românilor a securistului Voiculescu.

”Nu este un meci între mine şi dvs, eu am o întrebare la care sper să obţin un răspuns„, i-a spus jurnalistul.

După care Băsescu nu s-a mai controlat și l-a făcut securist, mincinos și turnător pe jurnalist: Minţiţi! Dle ziarist, pentru că minţiţi, fata mea nu a obţinut niciodată bani de la Gazprom. Domnule ziarist mințiți la fel ca și patronul dumneavoastră, securistul Voiculescu. Deci cum vă permiteți să spuneți că fiica mea a luat bani de la Gazprom.

Constantin Şufană unul din benzinarii care au renunţat la afacere pe mâna ruşilor de la Gazprom, a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce povestea cum s-a ajuns la Ioana Băsescu pentru legalizarea actelor.

Gazprom nu a cumpărat direct benzinăriile ci prin sucursala sârbă, NIS Petrol SRL.

Povestea dintre România şi ruşii de la Gazprom a început să se scrie undeva la finalul anului 2011, când Ion Ariton, pe atunci ministru în guvernul Boc, pleca la Moscova, aparent să negocieze preţul la gaze. Întors în ţară, ţine o conferinţă de presă prin care anunţă că cei de la Gazprom vin să investească în România, să deschidă un lanţ de 150 de benzinării.

Dacă luăm în calcul un comision de 1% pentru zece benzinării tranzacţionate până în prezent, la un cost mediu de 2.000.000 de euro, Ioanei Băsescu i-ar fi intrat în buzunar nu mai puţin de 200.000 de euro.