Breaking news

Băsescu a confirmat la B1 TV că nu îl va numi premier pe Victor Ponta

Dacă în conferințele de presă de la Cotroceni a refuzat să răspundă la întrebarea cu numirea lui Ponta, pentru un nou mandat de premier, Băsescu a făcut-o marți seară în direct la B1 TV.

Traian Băsescu a mers marți seară la emsiunea ”Sub semnul întrebării” de pe B1 TV, unde după numeroase injurii și apelative date pe bandă rulantă la adresa lui Ponta și Antonescu, președintele a spus că nu îi mai dă încă un mandat președintelui PSD.

Nu știu dacă simțiti ce simte un președinte căruia i se cere să numească a doua oară un prim-ministru care a participat la suspendarea sa”  a precizat Băsescu.

”Dispreț” ar fi cuvântul care ar defini mai bine sentimentul, a mai spus șeful statului.

Băsescu a recunoscut și faptul că:Singurul premier care a rămas loial relației, nu mie, a fost Emil Boc, adică cel care a executat perfect toate ordinele de la Cotroceni fără să comenteze.

La remarca realizatorului emisiunii că în politică ”se spune ca trebuie să înghiți și câte o broască râioasă” președintele a răspuns că nu e nevoie ”să înghiți porci. O broscuță mai merge, dar un porc e greu de înghițit”, cu referire directă la Ponta.

>