Breaking news

Băse i-a dat țeapă lui Udrea. Șefa PMP a întins degeaba covorul roșu

Elena Udrea l-a așteptat luni, 22 decembrie, la sediul Partidului Mișcarea Populară, cu covor roșu, pe Traian Băsescu. Numai că Băsescu i-a dat țeapă și nu a mai venit.

basescu si udrea - pmpBăsescu a fost așteptat să vină la sediul PMP cu surle și trâmbițe și chiar să pășească pe covorul roșu întins de la scară și până la poartă, precum un star de cinema.

Clădirea a fost decorată cu fotografii mari în care Băsescu apare în diverse ipostaze, alături de Barack Obamma și Angela Merkell.

Membrii echipei liderului PMP, Elena Udrea, anunțau printr-un comunicat de presă că Băsescu va veni la sediul de partid „după ora 11”, pentru a-şi lua în primire biroul special amenajat de „amicii din PMP”.

 

Numai că tot deranjul celor din partidul condus de Udrea, a fost în  zadar. Fostul Președinte al României, s-a lăsat așteptat, ca la final să anunțe prin consilierul său Dorel Onaca, că Băsescu nu are în programul zilei, o vizită la PMP.

Adică, cu alte cuvinte, Băsescu i-a dat țeapă lui Udrea, care duminică spunea că s-a preocupat personal de amenajarea biroului acestuia din sediul PMP, partid pe care chiar el l-a creat.

Cu câteva luni înainte de a-și încheia mandatul de președinte al României, Băsescu declara că imediat ce nu mai e șeful statului, se duce să se înscrie în PMP.

După ore bune de așteptări, când au primit confirmarea că Băsescu nu le mai calcă pragul, membrii PMP au strâns covorul roșu, iar Elena Udrea a plecat de la sediul partidului.