Breaking news

Baschetbalistul american a fost bătut cu bestialitate

Baschetbalistul american a fost bătut cu bestialitate în club, de interlopul giurgiuvean.

Potrivit declaraţiilor managerului echipei de baschet CSS Giurgiu, Smărăndiţa Iliescu, sportivul american Hardy Chauncey a primit un pumn în gură şi o sticlă în cap în timp ce se afla în club, apoi a fost lovit în cap cu picioarele de mai mulţi tineri, inclusiv fete „de la care a pornit scandalul”.

Nu avea absolut niciun traumatism pe tot corpul, doar capul i-a fost făcut praf. Spre neşansa lui, nu a plesnit nici pielea, nici osul. I-a plesnit creierul”, a declarat Smărăndiţa Iliescu, luni seară, la un post de televiziune.

Ea a precizat că are aceste informaţii de la copii „pentru că lucrează în învăţământ”, menţionând însă că „aceşti copii minori nu vor relata faptele pentru că le este teamă”.

Potrivit unui raport preliminar al necropsiei, sportivul a murit în urma unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masivă şi fractură craniană.

Smărăndiţa Iliescu susţine că a aflat de la baschetbaliştii din club, că în acel moment, ei au fost anunţaţi de ce s-a întâmplat de la Floricel Butoane. Acesta le-ar fi spus doar: „Vedeţi că al vostru e căzut. Veniţi să-l luaţi!”. Şeful bodyguarzilor a chemat repede ambulanţa, care l-a transportat la spitalul din Giurgiu, apoi a fost dus la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală.

Polițiștii din Giurgiu au scris în raport că acesta intrase în comă alcoolică. Examenul toxicologic efectuat, luni a demonstrat contrariul. Sportivul nu consumase niciun fel de băutură alcoolică.

Luni dimineață,  Ionuţ Tănăsoaia s-a predat la poliție și a primit mandat de reținere pentru 29 de zile din partea magistraților Tribunalului Giurgiu.