Breaking news

Baschetbalistele tricolore au pozat în rol de războinice sexy

Eminescu inspiră naţionala de baschet feminin a României înainte de meciul de foc cu Turcia din preliminările EuroBasket 2017. Jucătoarele au realizat o şedinţă foto inedită pentru promovarea duelului cu rivala istorică.

Miss Baschet 2015Turcia vine sâmbătă la Cluj din postura de semifinalistă la ultimul Campionat Mondial şi dublă medaliată la Campionatele Europene în ultimii ani. Tricolorele au apelat în schimb la afişe războinice şi versuri adaptate din „Scrisoarea a III-a“ pentru a le intimida pe puternicele adversare. Campania concepută de sponsorul principal s-a viralizat deja pe reţelele de socializare.

Miss Baschet în 2015, Romina Filip le promite fanilor că pe teren baschetbalistele se vor transformă din prinţese în războinice. Jucătoarele speră că astfel Sala Polivalentă din Cluj să fie în premieră plină la un meci de baschet de feminin în România. Recordul precedent de 5000 fani datează din noiembrie de la meciul cu Bosnia.

„Va fi cu siguranţă război cu Turcia şi vom lupta până în ultima secundă. Este un meci foarte dificil, dar avem încredere în propriile forţe. Dacă suntem unite, putem furniza surpriză”, a declarat frumoasa Romina Filip.

Neobişnuite cu biltzul aparatelor, Gabi Irimia şi mezina lotului Ana Ferariu (19 ani) recunosc că le e mai uşor pe parchet la antrenamente. Fetele s-au distrat totuşi de minune la şedinţa foto.

”Pentru mine a fost mai greu la şedinţa foto, nu e genul meu. Acum ne concentrăm doar pe meci, avem câte două antrenamente solicitante pe zi şi suntem foarte montate să obţinem un rezultat mare” a precizat Gabi Irimia.

Victorioase în primele două meciuri ale grupei cu Bosnia şi Israel, tricolorele au şansă, în cazul unei victorii de prestigiu cu Turcia, să îşi obţină în mare proporţie biletele pentru Campionatul European din 2017.

„Ne bucurăm că ne-am reunit în formulă complete şi acum încercăm să creăm cât mai repede relaţiile de joc între noi. Numărul mare de fani poate fi un atu al nostru, ne dorim că publicul să fie al şaselea jucător”, a adăugat Ana Ferariu.

Biletele au valoarea unică de 10 lei şi pot fi achiziţionate atât de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Cluj, cât şi online de pe site-ul polivalentacluj.ro.

romania - turcia

>