Breaking news

Barroso e mândru că a oprit ”schimbările nedemocratice” din România

loading...

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, recunoaște pe față că a avut un rol decisiv în mpiedicarea schimbării din funcția de președinte al României, a lui Traian Băsescu.

Prezent la o reuniune a popularilor europeni de la Florenţa, Barroso a declarat că acţiunile UE şi ale Comisiei Europene au făcut posibilă evitarea unor „schimbări nedemocratice” și că este mândru de acest lucru.

“Vreau să spun că sunt foarte bucuros şi mândru de rolul pe care Uniunea Europeană şi Comisia Europeană îl joacă în problemele apărute în România. Datorită UE şi Comisiei Europene a fost posibil să evităm schimbările nedemocratice din România şi trebuie să fim mândri de acest lucru, pentru că am fost în stare să reinstaurăm statul de drept într-o ţară care este membră a Uniunii noastre, a declarat Barroso.

Declarațiile lui Barroso vin la o zi după ce Băsescu, printr-o scrisoare deschisă mulțumea liderilor europeni pentru că l-au susținut în perioada cât a fost suspendat și că l-au ajutat să revină la putere în România.

loading...