Breaking news

Bărbaţi versus femei când vine vorba de maşini, case şi haine

“Nu iese fum fara foc”, o contrazicere intre el si ea, nu degeaba apare. Nu este o noutate ca barbatii gandesc, simt si percep diferit fata de femei. Relatia perfecta, fara o cat de mica discutie in contradictoriu nu exista. Iata cum se comporta barbatii versus femeile cand vine vorba de achizitii importante precum masina, casa, haine.

barbati versus femeiMasini

Un barbat va ridica capota masinii sau va dori sa faca un test drive cu aceasta inainte de a o cumpara. Femeia in schimb va pune pret pe culoare, pe cat consuma, insa manualul de utilizare al masinii nu va constitui un interes. Schimbul de ulei nu reprezinta nici el o grija pentru o conducatoare auto. Reprezentantul sexului puternic este cel care are grija sa isi achizitioneze din timp o piesa auto sau sa mearga in service pentru a repara o problema oricat de mica a masinii lui. Daca in copilarie grija pentru papusi a fost minutioasa, grija de masina nu este in cazul ei deloc la fel de precisa. Barbatii insa pot sa gaseasca mereu ceva de mesterit la masina, de imbunatatit, de reparat, de lustruit, de schimbat. Arsenalul lor de ustensile este unul mare, iar in zilele de sambata se pot dedica complet masinii.

In masina unei femei vei gasi cu siguranta cel putin o pereche de pantofi, apoi alte lucruri marunte ca servetele umede, un ruj. Barbatul are mult mai multa grija cu ordinea interioara a masinii si curatenia. Sunt soferi care nu permit sa se manance in autoturismul lor, totul arata ca nou.

Case

In alegerea unei case ea se va gandi la mijloacele de transport in comun apropiate locuintei, la gradinite, scoli. Important este etajul la care se afla apartamentul, nu este lucru de ignorat pentru ea cand vine vorba de carucioarele sau trotinetele copiilor. Bucataria va dori sa fie mare, dar sa existe si un spatiu suficient de generos pentru garderoba, unde hainele, gentile si pantofii sa poata fi frumos aranjate.  

Foarte important pentru ea vor fi si finisajele interioare (gresie, faianta), in cazul in care se opteaza pentru un apartament in bloc nou. Cand vine vorba de decorat, trebuie sa arate desigur ca in reviste, o amenajare interioara facuta de o echipa profesionista reprezinta solutia ideala.

El va cantari foarte bine pretul locuintei noi si va lua o decizie dupa ce in prealabil a calculat nu o data, dar de mai multe ori care va fi rata lunara. Prezenta locului de parcare este iar in vizorul barbatului, daca este cu putinta un garaj, atunci este cu atat mai bine. O compartimentare avantajoasa a spatiului este din nou un criteriu la care el se va uita. Daca este fumator va pune pret pe prezenta unui balcon. Un alt lucru destul de important este in cazul barbatului un loc de depozitare exclusiv al lui, doar pentru seturile si trusele cu scule.

Haine

Cine stie barbati care sa iubeasca mersul la shopping? Ei fac tot posibiliul sa incheie intr-un timp cat mai scurt cu achizitia hainelor de care au nevoie. Daca ar putea sa le primeasca mereu cadou ar fi perfect. Chiar si cand este ginere si toate lucrurile sunt puse la punct, aranjamente florale, tort, costumul lui ajunge sa fie luat in ultimele doua saptamani. Deci barbatul evita pe cat de mult cu putinta sa mearga in magazine. O cale facila o vor reprezenta hainele online de barbati. A ramane in fata computerului, a vedea dintr-o clipita toate modelele si a pune in cosul virtual ce are nevoie, reprezinta pentru el o varianta avantajoasa. De aceea nu o sa vedem un barbat extaziat ca l-a luat iubita sau sotia la cumparaturi. Intr-un astfel de caz el va face presiuni pentru ca shoppingul sa se incheie cat mai repede cu putinta.

Cand vine vorba de femei si haine, nu stii cand trece timpul. Cercetarea se face atent in fiecare magazin de catre ea. Probatul hainelor este important. Femeile vaneaza promotii, asteapta cu mare interes reducerile. Pun ochii pe o pereche de pantofi si se intorc dupa ea cand preturile scad. Femeile nu merg tinta sa isi aleaga un sacou sau un tricou, cum face un barbat. Ele se duc pur si simplu sa vada, sa se delecteze, nu au o tinta anume, insa se intorc cel putin cu doua piese vestimentare sau cu una de incaltaminte. Si totul pentru ca s-a intamplat sa se potriveasca, sa fie chiar numarul in cauza sau sa fie la oferta. Conjunctura favorabila exista de fiecare data cand vine vorba de shopping.

Sursa foto: Playbuzz.com

>