Breaking news

Bărbat mușcat de penis de un șarpe, în timp ce stătea pe toaletă

loading...

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Israel a avut parte de o experiență horor în timp ce-și făcea nevoile la toaletă. Un șapre l-a mușcat de penis.

barbat muscat de sarpeUn israelian nu va uita prea curând ultima vizită la toaletă, întrucât un șarpe de mici dimensiuni l-a mușcat de organul sexual chiar în timp ce-și făcea nevoile.

Bărbatul le-a povestit medicilor de la centrul Rambam din Haifa că şi-a dat seama că a fost atacat de şarpe în momentul în care a simţit arsuri în jurul penisului.

Când s-a uitat în jos, a avut un șoc când a văzut șarpele. Din fericire, reptila era destul de mică şi nu făcea parte dintr-o specie veninoasă. Chiar şi aşa, sperietura a fost groaznică. Bărbatul suferind leziuni la nivelul musculaturii penisului și a fost dus la spital.

Șarpele nu era veninos. Omul este în prezent sub observație până la rezultatele testelor suplimentare și de îndată ce vom obține rezultate, el va fi capabil să meargă acasă„ a declarat paramedicul care i-a acordat primele îngrijiri medicale.

Acesta este „sezonul de șarpe”, în Orientul Mijlociu, printre cele mai periculoase sunt șarpele negru sau desert Cobra, corn deșert Viper, Viper palestinian, care este cea mai frecvent șarpe veninos în Israel și vipera cu corn.

loading...