Breaking news

Bărbat împușcat de primarul din comuna Produlești

Marin Grigore, primarul comunei Produlești din județul Dâmbovița a împușcat un consătean cu o pușcă cu aer comprimat. Incidentul s-a produs într-un bar din localitate.

salvareTotul a pornit de la o ceartă în barul din satul Costești. Bărbatul a intrat în bar împreună cu iubita și i-a cerut vânzătoarei să îi dea de băut pe datorie. Femeia a refuzat și bărbatul a început să o amenințe că sparge geamurile.

„A venit în magazin, a început să facă scandal că să-i dau de băut ca dacă nu îşi ia singur din ladă, că îmi sparge geamurile, că să chem proprietarii”, a declarat soţia edilului.

Pentru că tânărul de 26 de ani devenise agresiv, primarul a intrat în casă şi s-a întors cu puşca și a tras trei focuri de armă ca să îl sperie. Una din alice i-a nimerit pe tânăr în rinichiul drept.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul din Târgoviște, urmând a fi supus unei intervenții chirurgicale pentru a scoate alicea din rinichi. Primarul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor, uz de armă neletală şi vătămare corporală.