Breaking news

Banda etansare geamuri și alte produse pentru eficiența energetică înaltă

Atunci când vorbim despre eficiența energetică, nu este necesar doar să ai surse de căldură bune în interior, ci și să alegi produse care să mențină temperatura din interior. Este vorba aici și despre felul în care se închid ferestrele și ușile, dar și care este tipul acestora.

La PVC Mag ai la dispoziție o mulțime de articole, printre care banda etansare geamuri și alte produse pentru eficiența energetică. Produsele sunt de calitate superioară, oferindu-ți posibilitatea de a avea un confort termic sporit în casa ta, indiferent că este vorba despre uși sau ferestre.

Benzile de etanșare sunt de diferite tipuri și se pot pune atât la interior, cât și la exterior. De asemenea, dimensiunile lor sunt variate pentru a se potrivi cu exactitate în locațiile unde le montezi. Benzile de etanșare sunt o idee perfectă pentru a menține o temperatură ideală în interior, pentru orice tip de clădire. Alături de aceste produse, magazinul online PVC Mag mai dispune și de alte resurse pentru o eficiență energetică sporită în interiorul căminului tău. Tot pe site găsești și o gamă extinsă de accesorii de tâmplărie, pe care le poți comanda pentru interior și exterior.

Etanșarea și eficiența energetică se pot obține cu ajutorul mai multor accesorii, chiar și după ce au fost geamurile și ușile montate. Poți comanda online de pe pvcmag.ro benzi de etanșare, precadre pentru montaj ferestre, produse de întreținere, silicon, adezivi și spume pentru montaj. În plus, articolele de pe site sunt foarte utile pentru montajul propriu-zis, pentru a crește eficiența energetică odată cu poziționarea ușilor și ferestrelor. Site-ul cuprinde tot necesarul pentru un confort termic sporit în interior.

Accesorii pentru tâmplărie, disponibile online

Cumpărăturile online sunt mai ușor de făcut, deoarece ai toate detaliile la dispoziție, poți cumpăra totul dintr-un singur loc și, în plus, ai parte și de transport până la ușa ta. Același lucru se întâmplă și în cazul accesoriilor pentru tâmplărie, pe care le găsești la PVC Mag. Magazinul îți oferă acces la o gamă largă de produse, astfel încât să beneficiezi de ele în scurt timp.

Poți comanda de pe site în materie de accesorii de acest tip, o varietate de broaște pentru ușă, mânere de ușă, mânere de fereastră, sisteme de siguranță pentru copii, glafuri, feronerie, cât și accesorii pentru montajul ferestrelor și al ușilor. Glafurile pot fi atât pentru exterior – din aluminiu, cât și pentru interior – din PVC.

Plase pentru insecte – ideale pentru tot parcursul verii

Când căldura își face apariția, muștele și țânțarii, cât și alte insecte nu întârzie să apară și ele. Înțepăturile și mușcăturile lor sunt foarte deranjante, dar mai ales periculoase. Pentru a te proteja de ele, îți recomandăm să apelezi la plasele pentru insecte. Acestea pot fi puse atât la geamuri, cât și la uși, iar montajul este foarte simplu. De pe site poți comanda și accesorii pentru ele.

Echipa PVC Mag poate fi contactată la contact@pvcmag.ro sau la numărul de telefon de pe site.

>