Breaking news

Bal mascat organizat la Braşov de către tinerii antreprenori

Asociația Junior Chamber International (JCI) Brașov va organiza pe 2 martie, la Hotel Kronwell, un bal mascat în stil venețian.

Tematica este cea de bal mascat venețian. Astfel fiecare participant trebuie să se prezinte cu o mască în compoziția garderobei. Măștile pot fi cumpărate, confecționate sau împrumutate.

„Am ales această tematică tocmai pentru a putea oferi un eveniment mai puțin întâlnit în Brașov, un eveniment stilat și de bun gust. Programul artististic este adaptat pentru acest bal, muzica live este bine aleasă, glumele din cadrul programului de Stand-up sunt potrivite și programul muzical pentru seara de dans este în ton cu ceea ce va avea loc în seara de 2 martie. Garderoba invitațiilor trebuie să fie în ton cu cele menționate mai sus și din acest motiv va fi necesară îmbrăcăminte de gală, stilată„, precizează organizatorii pe site-ul oficial.

În cadrul evenimentului vor avea loc diverse momente artistice, pregătite de artiști locali și din alte orașe din România. Vor fi multe momente frumoase – muzicale,  dans, stand-up – tocmai pentru a promova cultura artistică și talentele tinere din România.

Astfel, o veți avea ocazia de a întâlni artiști speciali precum Lorena Lalu, Barocco, Radu Ropotan, Sándor Ambrus, Teodor Ghiță, Liviu Săvuță și Alina Grecu. La acest program special va interveni și Kronfilm, care a pregătit câteva scurtmetraje în ton cu evenimentul.

Pentru că este un bal – Carnavalul Venețian, va fi nevoie ca participanții să se prezinte în ținute care se potrivesc acestei tematici, și anume într-o garderobă stilată, în costum și în rochii de seară.

Despre JCI Brașov

Asociația Junior Chamber International Brașov (Camera de Comerț a Tinerilor Antreprenori) este o organizație non-profit în care întâlnești persoane active, profesioniști tineri și întreprinzatori cu vârste între 18 și 40 de ani, scopul lor declarat fiind implicarea în dezvoltarea  comunităților din care fac parte.

În calitate de cetățeni responsabili ai unei lumi globalizate, membrii JCI răspund provocărilor din jurul lor prin inițiative de dezvoltare locală. Fiecare membru JCI împărtăşeşte convingerea că, pentru a aduce o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi înşine mai buni”, declară Alexandru Kuncz, președintele oragnizației, la nivel local.

Junior Chamber Internaţional, organizația la nivel mondial din care face parte și JCI Brașov, este una dintre cele mai importante entități din lume, având peste 100 organizaţii naţionale afiliate, cu peste 200.000 membri, cu filiale în peste 5.000 comunităţi locale de pe tot globul.