Breaking news

Bãiatul lui Adrian Enache, în premierã la tv, la Plasa de stele

loading...

Dan Negru a reuşit imposibilul: l-a adus în premierã în platoul unei emisiuni de televiziune pe bãiatul Iulianei Marciuc şi al lui Adrian Enache.

Plasa de steleDeşi a declarat în repetate rânduri cã cei mici nu cunosc noţiunea de farsã, Dan Negru a pregãtit pentru cel mai nou sezon „Plasa de stele” şi o rubricã de farse cu copii.

Micuţul David a cãzut astfel în capcana întinsã de Negru cu ajutorul cântãreţei Silvia. Crezând cã filmeazã pentru o emisiune tv pentru copii, David a trãit cel mai intens dintre toţi copii din platou aceastã experienţã, astfel cã pânã la final a şi izbucnit în lacrimi.

Adrian Enache este de-a dreptul încântat: Este o bucurie extraordinarã pentru mine, de Revelion a debutat pe micile ecrane fiica mea, Diana, iar acum a venit rândul lui David sã devinã <<vedetã>>! Nu am vrut sã ştiu nimic dinainte, aşa cã mâine searã vom urmãri împreunã, cu sufletul la gurã, prima lui experienţã la tv. Şi el urmãrea alãturi de mine fiecare galã a celui de-al doilea sezon „Te cunosc de undeva”, al cãrui protagonist am fost, aşa cã este de obligaţia mea sã îi întorc favorul.

Cum s-au descurcat copiii şi mai ales ce capcane a mai întins cu dibãcie campionul divertismentului, Dan Negru, rãmâne de vãzut mâine searã, de la 20:30, la „Plasa de stele”.

loading...