Breaking news

Baconschi, mesaj către Udrea: Orice târfă dă lecții poporului român

Teodor Baconschi a postat pe pagina sa de facebook, un mesaj extrem de dur, cu țintă directă la adresa Elenei Udrea, în care spune că ”Orice târfă dă lecții poporului român”.

elena udrea si teodor baconschiTeodor Baconschi, fostul Ambasador al României la Paris care a girat frauda electorală, cu un votant la fiecare 30 de secunde și care în ianuarie 2012 a fost demis din funcția de Ministru de Externe după ce i-a făcut pe protestatari ”mahala violentă şi ineptă„, a recidivat.

La o zi după ce Udrea a fost desemnată candidat al PMP la alegerie prezidențiale din România, Teodor Baconschi a scris un mesaj pe facebook:  Toparlănia distruge România. De câţiva ani buni suntem izolaţi internaţional şi tot mai dispreţuiţi. Nivelul vieţii publice a coborât neîncetat. Neamul prost s-a cocoţat pe platouri, pe funcţii ministeriale, pe candidaturi la preşedinţie. Tot ce era mai obscur, mai necioplit şi mai fals a ieşit la luminile rampei. Incultura e trendy. Arivismul, un succes invidiat. Orice târfă dă lecţii poporului român. Un sfert din acest popor a emigrat. Un alt sfert se ascunde, scârbit. Jumătatea rămasă crede că ce se vede la televizor e viaţa însăşi. Şi votează pentru a legitimă nimicul cleios în care ne-am afundat.

Este mai mult decât evident faptul că mesajul lui Baconschi este adresat Elenei Udrea. La câteva ore după ce a postat acest mesaj, Teodor Baconschi și-a suspendat contul de facebook.

În urmă cu o lună de zile, Baconschi dezvăluia faptul că i s-au cerut 100.000 de euro pentru a ocupa un post eligibil pe listele PMP la alegerile europarlamentare.

>