Breaking news

Azi se împlineşte un an de la moartea Mădălinei Manole

Astăzi, Mădălina Manole ar fi împlinit 44 de ani, dar tot astăzi se împlineşte un an gol fără „fata cu părul de foc”. Artista a murit pe 14 iulie 2010, fiind găsită fără viaţă de achetatori în casa sa din Otopeni. La acea vreme verdictul anchetatorilor era: sinucidere. Între timp, totul a luat o întorsătură neașteptată, iar  principalul acuzat este soţul acesteia, Mircea Petru.

madalina manoleArtista a fost găsită de soțul ei, fără viaţă  în faţa băii de la parter cu un pahar şi un recipient în care se afla o substanţă toxică. Soţul acesteaia declara la acea vreme că artista a mai avut tentative de suicid.

Cel care a anunțat salvarea prin serviciul unic de urgență 112, a fost Mircea Petru, soțul Mădălinei. Potrivit IPJ Ilfov, în jurul orei 6:30, soţul Mădălinei Manole a apelat serviciul de ambulanţă, după ce a găsit-o pe aceasta căzută în holul locuinţei. Serviciul de ambulanţă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat decesul.

În urma anchetelor derulate de procurori, s-a stabilit că Mădălina Manole ar fi ingerat o substanță toxică numită Furadan, procurată de pe internet de o prietenă a acesteia.

La câteva zile de la decesul soției sale, Petrru Mircea a declarat la Pro Tv, că Mădălina nu era în apele ei de ceva vreme.

Avea nişte stări ciudate ce apăreau în mijlocul săptămânii, brusc… Se stingeau uşor, uşor şi redevenea acelaşi suflet cald şi zâmbitor şi înţelegător. Când intra în stările acelea spunea mereu că vede toată dragostea de care e înconjurată. Asta spunea în acele momente. Doar că aşa simte ea că pentru a ne fi nouă mult mai bine, ea trebuie să ne vegheze din altă parte. Înnebuneam, efectiv, când auzeam asta„, a declarat Petru Mircea.

Părinții Mădălinei s-au luptat timp de mai multe luni prin tribunale cu ginerele lor pentru custodia nepotului. Instanța a decis însă că băiatul Mădălinei Manole să rămână în grija tatălui iar bunicii au deptul de a-l vedea periodic.

Înmormântarea artistei a fost cel mai urmărit „program” live pe toate posturile centrale. Acum familia artistei îi cere soţului acesteia să îi facă un mormânt demn de o mare artistă.

Melodia Suflet gol pare să spună trăirile şi simţirile artistei din ultimii ani din viaţa sa.

>