Breaking news

Aylin Cadîr a compus o piesă pentru emisiunea ”Dansez pentru Tine„ – VIDEO

Semifinala emisiunii ”Dansez Pentru Tine”, de vineri seară de la ProTV, se anunță a fi una extrem de interesantă. Toate cele 4 echipe aflate în concurs au intrat la Duel. Aylin și Ovidiu, luptă împreună pentru o cauză nobilă, o școală de balet.

Aylin își pregătește primul album solo și a simțit că modalitatea prin care își poate face auzit cel mai bine mesajul este o melodie. Piesa creată special de producătorii cântăreței, George și Cristina Sîia, pentru emisiunea ”Dansez pentru tine„ se numește “Crezi în mine”.

Pentru a susține vizual mesajul, regizorul Răzvan Marinescu și operatorul Vali Mircea, au creat un videoclip cu un concept special. Vinovați pentru coregrafia clipului fiind Ioana Macarie și Andi Gonczi.

Balerinul Ovidiu Danci, partenerul lui Aylin, este protagonistul și personajul central al clipului, visul lui fiind să învețe și să împărtășească experența copiilor talentați și interesați de balet.

O școală de balet reprezintă mai mult decât un caz, este o cauză pentru care merită luptat. Efectele și beneficiile nu le va simți doar Ovidiu ci, cu puțină susținere, toti. Eu am ales să mă implic și cred că piesa făcută special pentru emisiune va trasmite exact mesajul nostru! Vă mulțumesc!” a declarat Aylin Cadîr.

Povestea lui Ovidiu începe cu mulți ani în urmă când după foarte multe ore de antrenamente și sacrificii a fost acceptat la compania internațională de balet Trocadero.

În acel moment Ovidiu și-a văzut visul îndeplinit, dar a fost nevoit să renunțe din cauza birocrației și a problemelor familiale.

Acum, Ovidiu își dorește să ajute copii talentați și să le ofere un spațiu în care să se poată exprima liber. Visul lui este o școală de balet la Bistrița, în care să poată transmite talentul lui mai departe.