Breaking news

Avon retrage reclamele de la Acces Direct ca urmare a scandalului cu Ioana Tufar

Scandalul iscat în jurul reportajului cu Ioana Tufar arde la buzunar Antena 1. Compania Avon a decis sa retragă spoturile publicitare difuzate în cadrul emisiunii Acces Direct.

simona ghergheIoana Tufar lasă Antena 1 fără reclama la Avon în cadrul emisiunii tabloide Acces Direct. Compania Avon a considerat inadecvată asocierea imaginii brandului cu conţinutul emisiunii prezentate de Simona Gherghe.

În cadrul emisiunii Acces Direct, de luni 4 februarie, a fost difuzat un material cu Ioana Tufar ce se curăța în urechi.

Reacțiile nu au întârziat să apară mai ales în mediul online. Majoritatea celor care au urmărit emisiunea și-au exprimat indignarea și au făcut-o praf pe Simona Gherghe pentru că a difuzat așa ceva pe post.

Cel mai vehement critic al Simonei a fost colegul său de trust, Mihai Bnedeac care o întreba printr-o postare pe facebook dacă aceasta mai este OM.

Copleșită de critici și pusă la zid, Simona Gherghe a izbucnit în ediția de marți seară, în lacrimi spunând că nici ea nici echipa emisiunii nu au dorit să o umilească pe Ioana Tufaru.

Se pare că lacrimile nu l-au prea impresionat pe Mihai Bendeac întrucât acesta a mai postat un mesaj pe facebook la adresa colegei sale în care spune că: Nu te-am jignit, Simona. Te-am întrebat dacă mai eşti OM? Şi încă nu am primit un răspuns. Dar întrebarea e retorică. Eu am deja un răspuns. Da, eşti! Mai trebuie însa cevă… Să-i dovedeşti asta şi mamei mele care, începând de ieri, nu te mai place aşa mult.. E un post naţional, Simona. Asta nu ar trebui să reprezinte un job. Ci o URIAŞĂ responsabilitate. Îţi propun ceva. Hai să facem emisiuni la care ne-am uita şi noi. Să facem acel gen de televiziune la care ne-am uita şi noi, cei care le producem. Eu la asta lucrez deja. Tu? Prezintă în fiecare zi gândindu-te: „Oare eu m-aş uita azi, la această oră, la această emisiune? Eu, Simona Gherghe. Ar merita s-o fac? Dacă răspunsul e „Da”, înseamnă că eşti sinceră. Semnat, Un Biet Gunoi.

Aflând acum că Avon și-a retras reclamele de la Acces Direct, ne întrebăm dacă Simona a plâns și din cauza acestui detaliu sau avea doar mustrări de conștiință cu privire la Ioana Tufar.