Breaking news

Avocatul Gheorghe Piperea își lansează duminică candidatura la parlamentare

Celebrul avocat, Gheorghe Piperea a decis să candideze independent pentru un mandat de deputat în Parlamentul României.

Gheorghe Piperea este singurul candidat independent la parlamentare ce are reale șanse să ajungă deputat, mai ales că îi sunt alături în campanie și Ilie Năstase, Emilia Popescu, Formația IRIS,Nicușor Dan și Prof. Univ. Dan Armeanu.

Duminică la ora 12.00, susținătorii avocatului vor prezenta în cadrul unui eveniment public motivele ce stau la baza susținerii pe care i-o acordă avocatului Gheorghe Piperea, care va candida pentru Colegiul 16 Camera Deputaților din București, colegiu în care și locuiește.

Avocatul Gheorghe Piperea are 42 de ani, este profesor universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, primvicepreședinte UNPIR (Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România) și membru în comitetul de conducere al INSOL Europe (Asociația Europeană a Specialiștilor in Restructurare si Insolvență).

“Cred ca a venit timpul să-mi folosesc întreaga experiență și să încetez să mă mai plang de pe margine, că “lucrurile merg prost în țara asta și că nimeni nu face nimic”. Ei, bine, eu m-am decis să fac!”, își motivează decizia avocatul Piperea.

El s-a facut cunoscut în ultimii ani ca activ reprezentant al societății civile, printr-o serie de proiecte cum ar fi construirea rețelei de 100 de avocați pro-bono pentru cazuri speciale, victoriile obținute împotriva unor abuzuri legislative ale autorităților sau institutiilor, cum ar fi atacarea amenzilor pentru ridicările de mașini, a clauzelor abuzive din contractele cu băncile, a taxei pe rovinieta și multe altele.