Breaking news

„Avocatul Diavolului”, cu Moise Guran și Vlad Petreanu, din toamnă la Europa FM

Moise Guran și Vlad Petreanu vor dezbate teme de actualitate, în fiecare vineri,  împreună cu ascultătorii, în noua emisiune marca Europa FM „Avocatul Diavolului”.

moise guran si vlad petreanuToamna debutează la Europa FM cu noutăți în grila de emisiuni, din 26 august.  În fiecare vineri, între 13:15 și 14:00, Moise Guran și Vlad Petreanu fac pe „Avocatul Diavolului” –  o nouă emisiune care aduce în prim plan unul dintre cele mai tonice mixuri de personalități din FM-ul românesc.

Cei doi vor dezbate teme de actualitate, susținându-și punctele de vedere, diametral opuse. Emisiunea este una interactivă, ascultătorii vor intra în direct pentru a-și exprima opiniile și vor înclina balanța în favoarea unuia sau altuia dintre cei doi realizatori Europa FM.

„Va fi ca în filmele americane. Eu și Vlad simulăm, de fapt, un duel avocățesc iar ascultătorii vor fi jurații. Important este, însă, că vom dezbate teme de actualitate din politică, din familie, din societatea românească – în general”, spune Moise Guran.

Vlad Petreanu explică faptul că emisiunea va dezbate subiecte controversate, în care adevărul nu este niciodată definit în alb sau negru: E o emisiune care este în căutarea adevărului, iar adevărul poate avea numeroase fațete, nuanțe. Vor exista păreri pro și contra pentru fiecare subiect pe care îl abordăm, dar adeseori călătoria spre adevăr este mai importantă decât destinația în sine, mai ales atunci când negrul nu e niciodată atât de negru, iar albul niciodată atât de alb.

Matinalul Europa FM „Deșteptarea”, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu revine din vacanță, de asemenea, începând de luni, 26 august. Cei trei matinali au planuri mari.

„Revenim plini de energie după o vacanță în care, efectiv, ne-am încărcat bateriile. Am pus la cale noi rubrici în matinalul nostru care, cu siguranță, îi vor face pe ascultătorii Europa FM   să-și bea cafeaua zâmbind, în fiecare dimineață”, a spus George Zafiu.

Grila de toamnă Europa FM vine și cu alte noutăți: Ana Maria Tatu va prezenta sâmbăta și duminica emisiunea matinal „O dimineață de milioane” iar serile de weekend se vor umple de muzică bună adusă de Bogdan Ciuclaru la „Discuri pe Bandă”.

Toamna începe, la Europa FM, cu un suflu proaspăt, emisiuni noi, dar readuce și emisiunile deja consacrate, precum „România în direct” cu Moise Guran, „Europa Express” cu Ciprian Dinu,  „Drum cu Prioritate”, cu Radu Constantinescu și „Clubul de Seară”, cu Toader Păun.

>