Breaking news

Avocat Israel – Samy Ilie, garantia succesului oricarui roman

Indiferent de ocupatia noastra, de statutul social, toti urmarim sa obtinem succesul in viata.

Unii il obtin usor, fiindca au de partea lor o infatisare placuta, farmec personal, vorbesc frumos. Altii au talent si combinat cu multa munca devine o sursa generoasa de succes.

Succesul se concretizeaza in admiratia celor din jur, in obtinerea unor castiguri semnificative si a unui loc mai bun in societate.

Avocat Israel – Samy Ilie reprezinta garantia succesului si pentru romanii greu incercati de soarta.

Indiferent ca a comis cineva o ilegalitate din stiinta sau din nestiinta, rezultatul este acelasi: apare in fata instantei si da socoteala pentru ilegalitatea comisa, iar la sfarsitul procesului poate primi o condamnare pentru ceea ce a facut. Un inculpat se afla intr-o pozitie ingrata, in ciuda faptului ca se vobeste peste tot de prezumptia de nevinovatie.

In primul rand, el este marginalizat imediat dupa ce a comis fapta respectiva. Inainte de a fi condamnat, colegii de munca se feresc de el, patronul il priveste cu suspiciune. Intreaga societate il condamna, inainte de a fi condamnat de judecatori, cei care il cunosc il ocolesc pe strada sau il privesc acuzator si ii fac reprosuri.

In al doilea rand, nu este deloc confortabil sa fii anchetat de politie sau sa apari in fata instantei, mai ales daca nu ai un aparator foarte bun care sa iti sustina cu pricepere si dovezi cauza.

Emotiile te coplesesc si sunt urmate de teama ca poti sa iti pierzi libertatea, ca poti fi expulzat in tara si ca nu vei mai avea dreptul sa calatoresti in lume, ca ti se pot confisca bunuri pentru care ai muncit din greu.

Nu in ultimul rand, aceste probleme iti taie elanul si multe dintre ele te intorc la 180 de grade, adica pot anula dezvoltarea ta din 5, 10 ani.

E trist sa treci singur prin toate aceastea si mai ales sa fii nevinovat si sa te confrunti cu o nedreptate crasa care ti se face! E inuman sa primesti o condamnare severa pentru o fapta pe care nu ai comis-o si sa pierzi un an, trei ani sau zeci de ani din viata!

Succes inseamna sa obtii victoria intr-o cauza ce parea pierduta, sa castigi un proces si sa te reabilitezi in fata celor care te-au marginalizat sau blamat inainte de sosirea hotararii judecatoresti.

Uneori oamenii apropiati sunt cei mai asprii judecatori ai nostri.

Daca te afli in aceasta situatie si zbuciumul sufletesc iti este amplificat de strainatate, nu uita ca poti apela oricand la avocatul de origine romana, stabilit in Israel, la Samy Ilie.

El este un avocat talentat, muncitor si de o omenie proverbiala, de aceea ai incredere si solicita-i ajutorul.

Personalitate cunoscuta si apreciata in Israel, Samy Ilie a detinut functii importante in tara de adoptie, functii indeplinite cu succes.

Sa fii seful procuraturii si sa coordonezi o echipa de procurori de temut nu este deloc usor, dar la sfarsitul activitatii, romanul nostru a fost felicitat pentru modul in care a condus acest departament.

Munca si talentul l-au ajutat sa duca la final anchete ce au reprezentat batai de cap pentru altii, sa apere cauze considerate din start pierdute, sa se ocupe activ de securitatea a milioane de israelieni. El este o dovada a faptului ca succesul se intretine prin munca, fiindca in prezent, continua sa ii apere pe conationalii sai cu aceeasi energie cu care a indeplinit sarcinile trasate de statul care a avut si are incredere deplina in el.

In afara faptului ca este poliglot, ca vorbeste engleza, romana si ebraica perfetc, stapaneste toate secretele oratoriei juridice, astfel incat multe dintre discursurile sale de aparare sunt studiate de catre studentii de la Facultatea de Drept, care doresc sa devina avocati.

Samy Ilie este un model de succes si accepta sa imparta succesul cu toti cei care ii cer ajutorul.

El este cel care intr-o zi iti aduce permisul inapoi, daca l-ai pierdut in urma unei infractiuni si te va pregati sa nu repeti eroarea, fiindca ii plac oamenii care isi indreapta comportamentul dupa ce au trecut printr-o experienta amara de viata.

De fapt unde ar fi demnitatea si recunostinta ta, daca ai recidiva si l-ai suna de 3-4 ori intr-o luna pentru aceeasi problema?

Esti anchetat de politie si ai impresia ca problemele tale nu se mai sfarsesc? Nu depune armele, fara sa il contactezi  pe Samy Ilie si sa il rogi sa te sustina!

Un mare avocat asteapta si este gata sa fie alaturi de tine oricand si oriunde si tu trebuie sa profiti de acest lucru, cand vei fi strans cu usa.

Este de ajuns sa dai un telefon si sa soliciti consultanta si le vei primi pe amandoua, iar Samy Ilie te va prinde cu mana sa puternica si iti va arata drumul catre succes.

Te afli in arest si ai impresia ca toti te-au parasit? Ai incercat sa ii scrii lui Samy Ilie si sa il rogi sa trimita in numele tau o scrisoare de gratiere presedintelui? Stii tu cate minuni a facut aceasta inima mare pentru romanii sai?

Hai, sterge-ti lacrimile si intra pe site-ul Si-law.ro si completeaza formularul online, iar el te va contacta si cat de curand vei fi eliberat!

Cand alti avocati iti spun ca nu mai este nimic de facut, el este cel care mai gaseste o solutie si nu te abandoneaza.

Drumul catre succes este greu de parcurs, dar Samy Ilie il parcurge mereu de mana cu clientii sai, de aceea numele lui este rostit cu cea mai calda recunostinta.

>