Breaking news

Aviv își hrănește mama în culise la “Te cunosc de undeva!”

Aviv, băiețelul Monicăi Anghel, a venit în culise la “Te cunosc de undeva!” și pentru că a văzut că mama lui are treabă, s-a gândit să-i aducă ceva de mâncare.

monica anghel si avivÎn culise, la “Tecunosc de undeva!”, vedetele mămici au venit, uneori,și cu ai lor copilași, curioși să vadă ce face “mami la serviciu”.

Frumușica Sofia, fetița în vârstă de cinci ani a Andreei Bănică, a admirat-o pe mama ei, din sală, în timp ce aceasta realiza transformările spectaculoase pe care i le-a rezervat ruleta și a făcut apoi cunoștință, în culise, cu ceilalți colegi artiști ai acesteia. Iar zilele trecute, Aviv, băiețelul de trei ani și jumătate al Monicăi Anghel, i-a făcut, la rându-i, o vizită mamei sale la serviciu.

Foarte prietenos și zâmbăreț, Aviv s-a simțit în culise la “Tecunosc de undeva!”ca acasă. Poate de aceea, de câte ori îl întreba cineva:“Aviv, unde-imami?”, răspundea fără să clipească:“La bucătărie”.S-a interesat “de ce țipă domnul?”, auzindu-l pe Florin Ristei făcând vocalize, pe hol, și a admirat cu ochișorii mari de uimire cum doamnele de la machiaj și coafură le pun diverse chestii pe cap și pe față colegilor mamei sale.

Când toată lumea a trebuit să coboare în platou, Aviv a luat de pe o farfurie un pateu cu brânză, să i-l ducă mamei sale, în caz că i se face foame.

De altfel, chiar dacă are doar trei ani și jumătate, Aviv este încă de pe acum un băiețel foarte grijuliu și atent cu mama sa.

Zilele trecute, când artista s-a simțit foarte rău din cauza unor puternice dureri de spateși mama ei i-a pus niște ventuze, Aviv, auzind-o cum se vaită, a început să o mângâie pe cap, spunându-i: ““Gata, mămicuța mea! Hai taci, mama, că-ți trece!”.

Mă impresionează și mă topește fiecare asemenea gest din partea lui”, a spus Monica Anghel.

Pe Monica Anghel o vedeți sâmbătă, 10 mai, de la ora 20.30, în juriu la “Te cunosc de undeva!”

>