Breaking news

Avion Tarom lovit de fulger pe Aeroportul din Istanbul

Un avion al companiei Tarom,  a fost lovit de un fulger, sâmbătă, când se pregătea să aterizeze pe aeroportul din Istanbul.

taromAvionul Tarom avea la bord 38 de pasageri, fiind lovit de un fulger sâmbătă după-amiază, în momentul aterizării la Istanbul. În urma incidentului aeronava s-a defectat şi a fost reţinută la sol.

Atât pasagerii cât și personalul aeronavei sunt în afara oricărui pericol. Din fericire, aeronava a aterizat fără probleme, însă o echipă tehnică a fost trimisă de la București spre Istanbul.

Avionul Tarom trebuia să revină la Bucureşti sâmbătă la 19 30. Însă din cauza avariei ușoare, aeronava nu a mai decolat de pe Aeroportul Internațional din Istanbul.

Avionul ar fi trebuit să aducă 82 de pasageri de la Istanbul la Bucureşti. Așa că o parte dintre aceștia au plecat cu o cursă Turkish, iar alții au fost cazaţi la hotel şi vor reveni în România în cursul zilei de mâine cu altă aeronavă  Tarom.

Compania Tarom a fost înființată în anul 1920 și este cel mai mare operator aerian de transport pasageri din România, fiind deținută în totalitate de statul român.