Breaking news

Avatar 2 va apărea pe marile ecrane în 2014

Partea a doua din filmul Avatar se va lansa în cinematografe abia în 2012. Regizorul James Cameron, a declarat că ”Avatar 2”  se va concentra pe viața subacvatică a luxuriantei planete Pandora.

Filmul cu cele mai mari încasări din istorie, Avatar, va a vea o continuare în pelicula intitulată Avatar 2, ce urmează să apară în cinematografe în decembrie 2014.

Regizorul a declarat că scenariul a fost deja scris pentru partea a doua și a treia a filmului Avatar.

„Eu scriu al doilea şi al treilea film împreună. Ambele vor avea acţiunea pe Pandora şi vom vedea oceanele de pe planetă, pe care nu le-am văzut până acum. E un ecosistem pe care mor de nerăbdare să-l creez. Va fi spectaculos. Al doilea film va reduce puţin perspectiva: în loc de pădurea tropicală, o să se concentreze doar pe lumea subacvatică”, a explicat, în mare, Cameron, care va fi lumea pe care se va concentra filmul.

Dacă în „Avatar 1” oamenii mergeau pe planeta Pandora pentru a fura de la băştinaşii ei un minereu extrem de valoros, Unobtainium (traducerea ar fi „de neobţinut”), desigur că elementele ecologiste nu vor lipsi nici din acest sequel. În filmul secund tema va fi mai mult legată de riscurile la care aceiaşi oameni supun ecosistemul din ocean, care e casa a nenumărate specii de animale şi plante.

Vom călători şi în afara Pandorei. Va fi un corn al abundenţei, o desfătare pentru ochii publicului. Îmi imaginez lucrurile la un nivel mai neclar, mai brut, şi apoi aduc designeri şi artişti fantastici care vor completa cu detalii: plantele uimitoare subacvatice, creaturile fantastice.Vreau ca oamenii să simtă iarăşi acelaşi entuziasm faţă de această lume, faţă de poporul fictiv Na’vi. Ei vor putea să vadă din nou o lume pe care nici nu o visaseră. E cam acelaşi pachet ca în primul film şi aceleaşi teme „, promite Cameron.

 

>