Breaking news

Avantajele unui job devenit realitate dezvaluite de Live Studio

Piata locurilor de munca se caracterizeaza de la an la an prin schimbare, modernizare si o multime de oferte tentante pentru tineri, adulti si pentru seniori, insa, o multime dintre aceste joburi se potrivesc doar pentru cei cu experienta, pentru cei care detin un CV impresionant sau pentru cei care se afla mereu in mobilitate.

live studioCu alte cuvinte, nu oricine este construit pentru a se plia pe un job ce solicita socializare, un aspect fizic placut, cunostinte de limba engleza si bineinteles, pasiune pentru calculator. Insa, Live Studio vine pe piata din Romania cu o oferta de nerefuzat pentru fete si femei, care isi doresc un job placut, un job menit sa le transforme visul in realitate cu ajutorul castigurilor impresionante: model de webchat.

Dezvoltare profesionala constanta alaturi de Live Studio

Live Studio este considerat studioul de webchat care a rezistat schimbarilor sociale, politice sau economice, si, in prezent, ofera oportunitati remarcabile pentru doritoarele unui trai mai mult decat decent. Cu majoritatea echipei compusa din 99% tineri si 100% femei, Live Studio ofera un mediu primitor inca de la primul interviu si pana la cea mai placuta zi de munca, acolo unde se impleteste voia buna, cu beneficiile jobului si cu o multime de momente placute petrecute in compania celor dragi.

„Sloganul cu care am debutat la infiintare a fost sa crestem impreuna, cu toate resursele de care dispune orice societate sau organizatie, in asa maniera incat, in prezent, am ajuns sa fim un reper pentru alte studiouri, ce mizeaza pe aceleasi valori sau viziune asemanatoare. Consideram ca toate eforturile noastre sunt recompensate de munca femeilor dedicate care ne sunt alaturi de la an la an, ceea ce ne facem sa dezvoltam constant mediul de lucru si sa oferim o a doua casa pentru multe dintre noi.” – declara managera Live Studio Romania.

Femeile si tinerele care isi doresc o cariera in lumina reflectoarelor, atat in mediul online, cat si in mediul offline, trebuie sa ia in considerare cele mai multe beneficii si avantaje pe care Live Studio le pune la dispozitie in sediul sau. Fie ca este vorba despre un contract de munca 100% legal, despre traineri individuali pentru fiecare sedinta si aparitie online, despre sedinte de fotografiere si videografie gratuite sau despre discretie si confidentialitatea bonusului, mereu se iau in calcul si resursele pentru a atinge performanta.

Stabilit ca cel mai bun studio online si offline, Live Studio isi valoreaza fiecare model de webchat, bucurandu-se de a atinge performanta prin munca in echipa, zi de zi. Plata constanta, suportul acordat incepatoarelor sau bonusurile si premiile saptamanale si constante sunt atribute ce au construit la consolidarea prestigiului studioului, incat anual din ce in ce mai multe femei opteaza pentru o cariera in videochat, fiind sigure de stabilitatea locului de munca.

Ce se poate obtine cu ajutorul bonusurilor si al castigurilor?

Bineineles ca este vorba despre o cariera care promite o multime de resurse financiare, ceea ce este de asteptat de catre doritoare, insa, atunci cand se imbina si visele sau dorintele pastrate de o viata in indeplinirea lor reala, avantajul de a lucra alaturi de Live Studio se multiplica.

Pentru orice vise transpuse de imaginatie, orice model are sansa de a-si indeplini doleantele, deoarece Live Studio dispune de cele mai multe resurse umane, financiare, tehnologice si sociale pentru care masina, casa, vacanta sau cumparaturile sa isi gaseasca raspunsuri in cele mai inedite locatii. Ca si model de webchat alaturi de Live Studio, o femeie are posibilitatea de a-si imbunatati cunostintele despre mediul online, despre activitatea pe care o practica, are noi sanse de a se dezvolta personal si profesional si, in cele din urma, i se iveste ocazia potrivita pentru a fi demna de viata luxoasa si confortabila pe care o merita.

Cu alte cuvinte, din dorinta de a sprijini un mediul al femeilor la conducere, Live Studio isi mareste echipa si face angajari in Bucuresti pentru jobul de model, traineri sau personal pentru suport tehnic, unde se promite si se ofera stabilitatea locului de munca, avansari, dar si un mediul al respectului si prieteniei, in care oricine isi doreste sa lucreze si sa existe.