Breaking news

Avantajele oferite de o companie de amanet auto

O modalitate din ce în ce mai utilizată de a face rost de bani în mod rapid este creditul prin amanet auto. Deşi mulţi oameni privesc cu neicredere casele de amanet, ele oferă persoanelor fizice şi juridice ocazia să-şi rezolve problemele financiare apărute pe neprevăzute sau de a se folosi de o sumă de bani în condiţii pe care o bancă nu le-ar accepta.

amanet_auto2Amanet Auto este o companie din Bucureşti, acreditată de Banca Naţională a României, care te ajută să amanetezi maşina proprietate personală pentru situaţiile în care ai nevoie de bani urgent. Un avantaj major al acestei companii este faptul că indiferent de fluctuaţiile care apar în sfera economică, condiţiile din contract nu se modifică în perioada derulării creditului. Comisionul nu se modifică nici măcar în perioada de prelungire a împrumutului.

Ce avantaje oferă Amanet Auto:

  1. Rapiditate

Dacă ai nevoie de bani rapid, împrumutul garantat cu maşina este cea mai bună soluţie deoarece îţi rezolvi problemele financiare în doar 30 de minute. Procedura de creditare se face în trei paşi: evaluarea autoturismului, semnarea contractului şi obţinerea banilor. Trebuie doar să te deplasezi cu maşina la sediul companiei, iar de restul (verificarea actelor, inspecţia şi evaluarea maşinii, notarizarea contractului de împrumut, acordarea creditului) se ocupă firma de amanet auto.

  1. Servicii profesioniste

Evaluatorii de autoturisme ai acestei companii sunt unii dintre cei mai experimentaţi din domeniul de amanet auto. Poţi avea încredere deplină că îţi valorifici maşina la maximum.

  1. Cel mai mic comision

Poţi împrumuta până la 75% din valoarea maşinii, cu o singură condiţie: aceasta să nu fie mai veche de 10 ani. Comisionul mediu pe care trebuie să-l achiţi pentru banii împrumutaţi este extrem de avantajos: 0,2% pe zi, dar scade până la 0,12% pe zi, în funcţie de suma împrumutată şi de perioada contractată.

  1. Transparenţă financiară

Nu există alt comision decât cel stipulat în contract, iar acesta nu se modifică deloc, astfel încât ştii tot timpul cât vei plăti la sfârşit. În plus, nu există clauze abuzive, totul fiind foarte transparent.

  1. Simplitate

Pentru a accesa un împrumut prin amanet auto nu-ţi trebuie decât foarte puţine acte: buletinul, cartea de identitate şi talonul maşinii. Nu e nevoie de adeverinţă de venit, contract de casă, cazier fiscal sau alte documente justificative, pentru care trebuie să pierzi timp preţios. În cazul persoanelor juridice, mai sunt necesare actul constitutiv al firmei şi ştampila societăţii.

  1. Siguranţă

Autoturismul amanetat este păstrat în condiţii de siguranţă sporită prin monitorizare cu ajutorul camerelor de supraveghere 24 de ore din 24 şi prin serviciile unei firme de pază. Clienţii pot verifica starea acestuia în orice moment, pentru a se asigura că totul este în regulă.

Într-o piaţă în care băncile acordă tot mai greu credite şi împrumuturi, amanetul auto a devenit o soluţie salvatoare pentru foarte multe persoane fizice şi juridice. Condiţiile sunt extrem de avantajoase, formalităţile sunt minime, maşina este în siguranţă deplină şi sunt acceptate şi persoanele înscrise că rău platnici în biroul de credit.

amanet auto
amanet auto
>