Breaking news

Avantajele oferite de inscrierea intr-un director online de afaceri pentru firma Dvs

Unii antreprenori confunda directoarele de business online cu niste baze de date masive, in care listarea afacerii lor se va pierde in multime, fara nici un beneficiu pentru firma lor. Adevarul este insa ca aceste platforme pot aduce beneficii semnificative pentru orice afacere.

In continuare va prezentam opt astfel de beneficii, care ar face orice antreprenor sa se gandeasca de doua ori inainte de a spune “pas” unei inscrieri intr-un director de business:

  1. Amplifica prezenta online a afacerii Dvs

Daca cautati numele firmei dvs. pe Internet, veti vedea probabil ca afacerea dvs. apare in directoare in care nu ati inscris-o niciodata. Acest lucru se datoreaza faptului ca multe directoare de business din prezent extrag informatii din alte directoare mai mari, si creeaza automat listari.
Aceasta inseamna ca a fi listat intr-un director de afaceri duce, de obicei, la a fi listat in mai multe astfel de directoare, permitandu-va sa obtineti mai multe beneficii dintr-o singura miscare. Pe de alta parte, uneori informatiile nu se transfera corect – de aceea este foarte important sa verificati, revendicati si sa va actualizati inregistrarile in mod frecvent si regulat.

  1. Imbunatatesc vizibilitatea locala

Desi sunt masive in materie de continut, directoarele de business online au capabilitati avansate de filtrare si sugestii, si servesc pentru va conecta afacerea cu publicul ei tinta. Pentru o afacere locala, directoarele precum www.dpiis.ro sunt foarte benefice deoarece va fac afacerea mai vizibila in cadrul comunitatii locale.

  1. Va permite sa fiti descoperit mai des

Un director tipic de afaceri online permite utilizatorilor sa caute dupa criterii specifice, cum ar fi serviciu, locatie si categorie. Prin simpla introducere a informatiilor complete si exacte in inregistrarea firmei dvs., directorul va afisa firma Dvs acelor persoane care cauta anumite servicii (pe care le ofera si firma Dvs), chiar daca nu cauta numele companiei Dvs. in mod explicit. Acest lucru este extrem de benefic, deoarece de multe ori oamenii nu stiu sa caute un anumit nume de companie, sau chiar serviciul specific de care au nevoie.

  1. Folosesc recenzii

Cele mai multe directoare de afaceri online au o componenta de recenzie din partea clientilor – asta deoarece recomandarile au fost intotdeauna o sursa de incredere pentru consumatori. Cu capabilitatile de sharing in timp real oferite de dispozitivele mobile, clientii pot acum publica recenzii mult mai rapid, uneori chiar si in timpul experientei lor. Oamenii cauta si au incredere in recenziile utilizatorilor online astazi mai mult ca niciodata, asa ca listati-va firma in directoarele de afaceri online, si veti fi plasat pe un canal direct catre publicul tinta.

  1. Consolideaza reputatia afacerii Dvs

Frica de recenzii negative impiedica multe firme sa fie listate online, dar acest lucru le impiedica totodata sa primeasca si recenzii pozitive, care sunt esentiale pentru o buna reputatie. Atata timp cat stiti cum sa gestionati corect o recenzie, costul unei recenzii negative este cu mult depasit de beneficiile oferite de multiple recenzii pozitive. In plus, un amestec de recenzii mixte chiar va poate intari reputatia, deoarece arata ca sunteti o firma autentica si sanatoasa, care nu are nimic de ascuns.

  1. Cresc gradul de cunoastere a afacerii Dvs

Cand un utilizator efectueaza o cautare intr-un director de afaceri online, acesta va afisa o lista de rezultate relevante de afaceri, fiecare cu o scurta descriere, astfel incat sa acesta sa poata decide pe care firma sa dea clic pentru a afla mai multe detalii. Aceasta inseamna ca, chiar daca un utilizator nu da clic pe inregistrarea Dvs., totusi el va vedea afacerea Dvs. Fiecare intalnire pe care o are o persoana cu afacerea Dvs. ii creste gradul de constientizare si familiaritatea cu marca dvs., ceea ce o “incalzeste” pentru un viitor contact.

  1. Imbunatesc optimizarea pentru motoarele de cautare

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este practica de a oferi continutul dvs. pe web in asa fel incat motoarele de cautare sa il favorizeze, si sa-l claseze mai sus in rezultate pentru cautarile care se potrivesc. Un motor de cautare doreste sa aiba parte de incredere in randul utilizatorilor sai, asa ca, cu cat poate obtine mai multe informatii despre site-ul dvs. si cu cat informatiile sunt mai consistente, cu atat va veti clasa mai bine. Inscrierea intr-un director de business este o modalitate excelenta de a sustine, si de a completa informatiile deja existente despre afacerea Dvs – pentru a le oferi motoarelor de cautare aceasta validare suplimentara.

  1. Apareti pe Google

Este posibil sa ajungeti pe prima pagina a Google prin practici SEO, dar poate dura cateva luni pentru a incepe sa vedeti rezultate. Directoarele de business online, pe de alta parte, exista de ceva vreme in online, au parte de trafic semnificativ, si primesc de regula un vot de incredere de la motoarele de cautare. Deoarece lui Google ii plac aceste caracteristici, prima sa pagina de rezultate de cautare contine in mod regulat pagini apartinand directoarelor de business online. Daca firma Dvs e listata intr-o astfel de platforma web, are sansa de a beneficia de promovarea SEO a acesteia, si de a aparea pe prima pagina a Google.

Directoarele de business online ofera beneficii imense, iar neglijarea prezentei pe aceste platforme poate costa afacerea Dvs numerosi potentiali clienti. Asadar, de ce sa nu incepeti chiar astazi sa creati, sa revendicati si sa va actualizati inregistrarile online ale firmei Dvs?

>