Breaking news

Avantajele încheierii unei asigurări RCA online

Asigurarea RCA este obligatorie pentru toți proprietarii de autovehicule, fie că sunt persoane fizice sau juridice. Timpul limitat, dezvoltarea tot mai mare a serviciilor pe internet, determină tot mai multe persoane să încheie o asigurare RCA online.

asigurare RCA onlineO asigurare RCA care este și obligatorie pentru toți posesorii de mașini, te păzește de incidentele nedorite în trafic. Însă, din cauza timpului mulți dintre români rămân fără RCA.

Soluția la comoditate și la criza de timp o reprezintă încheierea unei asigurări RCA Online. În ultimii doi ani, tot mai mulți români aleg să-și încheie o poliță RCA online, chiar de acasă, stând comod în fața calculatorului.

ROMASIG.ro este cel mai mare asigurator online din România, care oferă cele mai mici prețuri pentru asigurarea RCA, realizată în sistem online.

Iată ce avantaje ai dacă alegi să închei o asigurare RCA online.

1. Poți compara toate ofertele de asigurare, actualizate zilnic, de la toate societățile de asigurări, având astfel la dispoziție informațiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie în vederea cumpărării poliței RCA.

2. Economisești foarte mult timp. O asigurare RCA online poate fi emisă în doar câteva minute, la orice oră din zi, din fata unui calculator conectat la internet.

3. Livrare gratuită  la domiciliu a originalului poliței prin curier fără nici un cost suplimentar, oriunde în țară.

4. Eliminarea neplăcerii de a refuza reprezentanții firmelor asiguratoare dacă prețul cerut de aceștia pare prea mare.

5. Reînnoire rapidă a poliței. Printr-un SMS ești anunțat cu 7 zile înainte de expirarea valabilității poliței RCA.

6. Prin intermediul unui calculator RCA, îți poți calcula singur valoarea poliției de răspundere auto.

Orice proprietar de autovehicul este obligat să dețină asigurare RCA pentru a putea circula pe drumurile publice. În caz contrar riscă să plătească amendă cuprinsă între 1000 și 2000 de lei, cât și reținterea certificatului de înmatriculare care face imposibilă deplasarea cu mașina respectivă.

Statisticile arata ca tot mai multi clienți își îndreaptă atenția către mediul online atunci când trebuie sa își încheie asigurarea obligatorie. Procentul celor ce își încheie asigurarea RCA online va trece de o treime din numărul total al acestora, iar  în următorii 5 ani, procentul  va depăși 50% în România.

Compania ROMASIG este al șaselea broker înființat în România, cu cele mai bune servicii raportate la calitate și preț.