Breaking news

Avantajele brazilor de Craciun artificiali

Principalele aspecte ale Craciunului sunt colindele si bradul frumos impodobit. Pentru multi romani, bradul de Craciun in special este simbolul suprem de Craciun. Dar opiniile difera cu privire la intrebarea daca arborele ar trebui sa fie real sau artificial. Ambele modele au avantaje, dar unul dintre ele le contine pe cele mai multe.

La pomul de Craciun preturile in acest an sunt aproximativ la nivelul anului precedent, dar pentru multi oameni inca nu este usor de inteles de ce nu este ok in a cheltui bani pe un brad, care este in casa numai pentru o perioada scurta de timp. Un copac normal este aruncat la gunoi dupa doua-trei saptamani, in timp ce un brad artificial poate fi reconstruit si decorat in fiecare an.

Brazii de Craciun adevarati sunt cu siguranta neam cu brazii de Craciun artificiali. De-a lungul anilor au devenit atat de asemanatori cu originalii, incat deseori se recunosc doar la a doua sau a treia privire. Clasicul este un brad mediu-inalt cu ramuri maleabile. Acest lucru are avantajul ca bradul poate fi adaptat individual la globurile de Craciun si la alte decoratiuni.

Ca alternativa, exista si copaci gata impodobiti. Piata de aici ofera multe varietati si culori diferite de decoratiuni de Craciun . De asemenea, se poate lua in considerare daca pomul de Craciun trebuie presarat cu fulgi de zapada artificiali sau pur si simplu verde. Exista, de asemenea, diverse optiuni pentru iluminat.

Acesti brazi artificiali de Craciun  sunt o alternativa reala, in special pentru persoanele care doresc sa foloseasca lumanari adevarate ca decor, deoarece sunt fabricate din materiale ignifuge. Acesta este, de asemenea, un beneficiu real pentru familiile cu copii mici. Un alt punct in plus, nu isi pierd niciodata acele.

Din ce in ce mai multi oameni se descurca fara un brad natural si prefera sa cumpere un brad de craciun artificial. Bradul natural trebuie cumparat de Craciun in fiecare an. Acesta este un cost de aproximativ 80 pana la 200 de RON de fiecare data. Cu un copac artificial, aceste costuri sunt eliminate.

Deci, este mai ieftin pe termen lung. Pomii de Craciun artificiali arata acum foarte asemanator cu cei reali. De multe ori au ramuri maleabile si, prin urmare, pot fi adaptate la decoratiunile individuale de Craciun . Cu o inalta calitate si o fabricatie buna, nu se va vedea diferenta dintre un copac real si unul artificial la prima vedere.

Un brad artificial este potrivit in special pentru familiile cu copii mici. Spre deosebire de alternativa naturala, materialul copacilor artificiali este ignifug. Astfel, chiar si cu lumanari reale , nu exista aproape niciun pericol ca arborele sa se aprinda. Un copac artificial nu se poate usca si, prin urmare, nu pierde ace . Prin urmare, cu un brad artificial, exista mai putina munca de curatenie dupa Craciun. Din punct de vedere ecologic, un copac artificial este mai durabil.

Brazii adevarati au nevoie de aproximativ 10 ani pentru a ajunge la dimensiunea unui pom de Craciun. La cateva saptamani dupa Craciun, acestea sunt apoi eliminati din nou . Potrivit unui studiu, un brad proaspat aduce pana la 25.000 de insecte in camera de zi.

In fiecare an inainte de Craciun, natura isi gaseste drumul in sufrageria Romaniei. Copacii inalti si masivi sunt presati in standuri prea mici, coroane taiate, ace aspirate – si, in cele din urma,  bradul este aruncat la gunoi. Multi oameni sunt satui de aventura botanica de Craciun si opteaza pentru un copac usor de intretinut din plastic. Un brad artificial va dura cu siguranta cinci pana la opt ani. In acest timp, se poate folosi in fiecare an.