Avantajele achizitionarii cortului pliabil de la magazin online specializat

 

Corturile de gradina au devenit populare odata cu aparitia structurii tip acordeon cu pliere rapida. Le regasim nu numai in curtea caselor private, dar si in targuri, expozitii, evenimente festive. Asemanator altor produse, raportul pret – calitate influenteaza decizia de cumparare si in cazul achizitionarii corturilor pliabile, insa deseori se trece cu vedere costul inlocuirii. Daca cortul poate fi reparat si elementele structurii pot fi inlocuite cu usurinta, iar piesele de schimb potrivite sunt intotdeauna accesibile, durata de viata a pavilionului se prelungeste semnificativ.

Reducerea costului de reparare-inlocuire este insa doar unul dintre avantajele cumpararii de la magazin specializat. In continuare vom prezenta cateva dintre avantajele cumpararii de la magazinul online de pavilioane www.expodom.ro.

Consultanta gratuita

Decizia de cumparare presupune cunoasterea a unei multitudini de factori referitoare la tipul cortului necesar, dimensiunea cortului, materialul structurii, numarul necesar ale prelatelor laterale, etc. Trebuie sa fiti informati in privinta diferentelor dintre diferitele tipuri de structura tip acordeon (din otel, din aluminiu, din aluminiu hexagonal, sau din aluminiu hexagonal profesional). Raportul pret-calitate puteti afla doar daca cunoasteti bine avantajele si dezavantajele comparative ale diferitelor tipuri de schelet. Oferite tocmai in acest scop, serviciile de consultanta gratuite va vor fi de real ajutor. Le puteti solicita atat prin telefon, cat si in scris prin e-mail.

Varietate larga de dimensiuni si culori

Intr-un magazin specializat intotdeauna este pe stoc o varietatea larga de dimensiuni si culori. In magazinul EXPODOM dimensiunea puteti alege in functie de spatiul avut la dispozitie sau numarul invitatilor la petrecere, dintre urmatoarele: 2x2m, 2x3m, 3xm, 3×4,5m, 3x6m. Daca va este necesar un spatiu mai mare de 18mp protejat de intemperii, puteti conecta mai multe pavilioane de gradina cu ajutorul jgheaburilor de conectare. Culoarea cortului puteti alege din sase culori: rosu, alb, galben, negru, albastru, verde.

Piese de schimb disponibile pentru reparatii

In costul total al unui cort intra si cheltuielile legate de reparare sau inlocuire. Schimbarea cu usurinta a elementelor deteriorate prelungeste semnificativ durata de viata a cortului. Daca se rupe acoperisul sau se sparge piciorul cortului, intr-un magazin de specialitate puteti gasi oricand piesele de schimb potrivite. Bare de legatura, picior de rezerva, bare de extensie, prelate laterale sau de acoperis – toate le puteti achizitiona separat.

Configurati cortul conform necesitatilor dvs. proprii

Ati cumparat un cort pliabil fara pereti laterali, insa acum ati dori sa-l inchideti? Nimic mai simplu. Puteti achizitiona ulterior prelatelele laterale necesare. Doriti sa montati cortul pe beton, insa nu aveti gretutatile necesare pentru ancorare? Trebuie doar sa dati un telefon, sau sa comandati on-line greutatile necesare. Doriti sa conectati doua corturi pliabile, dar vreti sa fiti siguri, ca nu va curge apa printre ele? In acest caz aveti nevoie de jgheab de conectare, pe care-l gasiti in magazinul online EXPODOM in diferite dimensiuni.

Livrare la domiciliu

Daca comandati de la magazinul online, nu trebuie sa va faceti griji, cum ajungeti acasa cu produsele cumparate: pavilionul va fi la usa dvs. in doar 2-3 zile lucratoare de la comanda.

 

>