Breaking news

Avanpremieră Fabrica de staruri, duminică, la Dănutz SRL

Multă muzică şi distracţie vă aşteaptă în această duminică, la Dănutz SRL. Dan Bittman şi ajutorul său, Antonio Passarelli, au şi în această ediţie a emisiunii de la TVR 1 invitaţi care vă vor ţine în faţa micilor ecrane, timp de două ore, de la 17.00.

Telespectatorii TVR 1 îi vor vedea, în premieră, pe cei opt concurenţi din România la talent reality show-ul Fabrica de staruri, care va începe la TVR 1 şi TVR 2, cât şi la Prime TV din Moldova, din 17 martie.

Aceştia nu vor veni singuri, ci însoţiţi de însuşi prezentatorul noii emisiuni, Marius Florea Vizante, dar şi de Andrei Gheorghe, membru în juriul concursului. Rubrica „Un Diamant la SRL” îi este dedicată unui artist care nu mai are nevoie de nicio prezentare, şi el în juriul Fabricii de staruri: Nicu Alifantis.

Responsabili cu umorul în această după-amiază de duminică vor fi Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, iar simpaticii Cornelia şi Lupu Rednic vin cu nelipsita lor poftă de viaţă şi distracţie.

Partizan şi Hara, nume cu greutate în muzica românească, dar şi oameni care au multe de povestit şi simţul umorului „la purtător”, fac o vizită de asemenea la Dănutz SRL de duminică.

>