Breaking news

Autovehicule blocate pe Autostrada A2, deszăpezite de pompierii militari

loading...

Mașinile implicate sâmbătă, în carambolul de pe Autostrada Soarelui, au fost scoase din nămeți de pompierii militari, abia luni.

masini deszapezite de pompierii militari25 de pompieri militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară, aparţinând ISU Călăraşi au intervenit, luni, imediat după ce viscolul şi ninsoarea abundentă au scăzut în intensitate, pentru deszăpezirea a 24 de autovehicule rămase blocate pe A 2, calea II Constanţa – Bucureşti, la km 60, în urma producerii unui accident rutier în lanţ, în dimineaţa zilei de 25 ianuarie.

În accidentul în lanț au fost implicate 35 de  autovehicule, din care 7 autotrenuri, 2 autocamioane, 3 microbuze şi 23 de autoturisme.

Iniţial, echipajele de intervenţie ale pompierilor profesionişti au reuşit să extragă 11 autovehicule din carambol, pe care le-au tractat la locuri de adăpost, celelalte 24, mai grav avariate, rămânând la locul accidentului, peste acestea adunându-se o cantitate impresionantă de zăpadă, unele dintre maşini fiind acoperite cu totul de zăpada viscolită.

Pompierii şi-au încheiat cu succes operaţiunea de deszăpezire, după aproximativ patru ore de muncă asiduă, în condiţii de ninsoare şi temperaturi foarte scăzute.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>