Breaking news

Autoutilitarele, o achiziţie care merită

Fie ca ai de transportat marfa sau calatori autoutilitarele sunt autovehicule care iti vor fi de un real folos. Cu un design compact si simplu de manevrat pe orice tip de carosabil, autoutilitarele sunt solutia ideala pentru un transport rapid si sigur pana la destinatie. Ele pot suporta greutati mari, sunt usor de incarcat si descarcat, se pot strecura cu usurinta chiar si prin zonele mai greu accesibile, sunt usor de condus si de reparat in caz de nevoie.

autoutilitara ivecoAutoutilitarele sunt avantajoase si pentru ca pot atinge viteze mari, au motoare puternice, piese de calitate ce le permit performante de invidiat, au anvelope adaptate pentru toate tipurile de drum, se pot deplasa pe distante mari fara a consuma mult carburant si fara a avea probleme la sistemele principale.

La achizitionarea unor autoutilitare trebuie sa tineti cont de producatori, de seria din care fac parte autoutilitarele, de dotarile standard si de vitezele atinse, de calitatea si flexibilitatea pusa la dispozitie in orice situatii. Gradul de uzura este redus in cazul unor autoutilitare de calitate, in ele se pot transporta de la marfuri, produse, materii prime, materiale pana la persoane, pasageri, in functie de capacitatile fiecarui autovehicul comercial.

Autoutilitarele Iveco de la DTS au preturi bune si caracteristici premium

Noile autoutilitare Iveco sunt ideale pentru drumurile lungi si cantitati mari de materiale, produse, materii prime, marimile diverse si motoarele puternice si optimizate pentru transport pe distante mari fiind principalele atuuri ale gamei de autoutilitare vandute de marca IVECO.

Cu autoutilitarele puse la dispozitie de IVECO si gasite pe site-ul celor de la DTS puteti transporta marfa pe distante scurte si medii, se pot utiliza si la distributie, in constructii, pentru misiuni off-road. Structura sasiului de la noile autoutilitare Iveco de la DTS este special gandita pentru o utilizare indelungata si cat mai eficienta. Oferta actuala de pe site cuprinde autovehicule comerciale ieftine din gama Daily Van, Daily Sasiu, Daily Microbuz, Daily 4×4, dar si Eurocargo simplu sau 4×4 sau Trakker, pentru orice tip de teren.

Puteti cumpara de la DTS vehicule noi si second hand, service-ul autorizat este asigurat de aceeasi companie, se pot face revizii si contracte service, orice reparatii legate de mecanica si electrica. Daca aveti nevoie veti gasi oricand piese originale pentru autoutilitare si autorizari RAR, reduceri si promotii bune. Tot aici aveti si dobanda zero si intretinere gratuita la gama Daily.

Specialistii de la DTS ofera si consultanta gratuita pentru achizitii, sfaturi pentru alegerea celor mai bune autoutilitare si pentru investitii in autovehicule rezistente si cu o functionare impecabila.

>