Breaking news

Frauda electroală de la Ambasada din Paris, confirmată de Biroul Electoral Central

Frauda electorală din 2009, de la Ambasada din Paris, de la alegerile prezidențiale, confirmată de AEP și BEC.

Autoritatea Electorală Permanentă și Biroul Electoral Central au confirmat printr-un document, frauda electorală de la Paris.

Radu Tudor, realizatorul emisiunii ”Punctul de întîlnire” de la Antena 3 a prezentat un document al AEP și BEC prin care se confirmă faptul că la Ambasada din Paris, în decembrie 2009, s-a votat ilegal după ora 21.00, întrucât șeful secției de vot cât și Ambasadorul Teodor Baconschi, au ignorat avertismentele președintelui BEC de la București.

Deși a primit numeroase telefoane de avertizare cât și două dispoziții scrise prin care i se solicita stoparea votului la Ambasada României din Paris, Ionescu Vlad, șeful secției de vot a ignorat cererea Președintelui BEC și a continuat să lase românii să voteze și după ora 21.00.

În urma acestor încălcări grave ale legii electorale, președintele secției de vot de la Ambasada din Paris, a fost demis și amendat cu 20 de milioane de lei vechi.

Theodor Baconschi a fost numit ministru de externe imediat după finalizarea alegerilor prezidențiale din 2009, când la Ambasada României din Paris, s-a votat la foc automat.

Adică un român a votat la fiecare 30 de secunde. O performanță de record mondial. Ciudat sau nu, majoritatea voturilor exprimate la Ambasada din Paris erau pentru Traian Băsescu.

>