Breaking news

AutoCAD LT 2022, cea mai noua versiune AutoCAD pentru desene 2D si documentatii de proiect

Atunci cand discutam despre domenii de activitate precum arhitectura si constructii, precizia si exactitatea sunt caracteristici obligatorii. Indiferent daca vorbim despre faza de proiectare sau faza de executie, precizia si exactitatea sunt esentiale pentru a putea vorbi despre proiecte care sa respecte cele mai inovative standarde in domeniu. In acest sens programele asistate de computer sunt cu siguranta cea mai la indemana alegere inca din faza elaborarii documentatiilor de proiect si a desenelor acestora. In domeniul constructiilor si al arhitecturii tehnologiile computerizate sunt folosite de multi ani, iar dintre acestea suita de programe de la Autodesk AutoCAD sunt cu siguranta cele mai utilizate.

Noua versiune AutoCAD LT 2022

Pentru a raspunde nevoilor secolului in care traim, dar si pentru a putea aduce ultimele inovatii in programele asistate de computer pentru domenii precum arhitectura si constructii, Autodesk depune eforturi constante pentru update-uri si imbunatiri ale versiunilor anterioare. Acest lucru este valabil si pentru versiunea de AutoCAD LT 2022, aceasta noua versiune de AutoCAD fiind destinata pentru proiectarea 2D in cadrul constructiilor civile si industriale. Pentru aceasta versiune vorbim despre o planseta inteligenta care ofera un spatiu de lucru performant si usor de utilizat in vederea intocmirii documentatiilor de proiect.

Noua versiune AutoCAD LT 2022Odata cu noua versiune de AutoCAD LT 2022 o serie de unelte au fost implementate in cadrul proiectului. Acest lucru vizeaza intocmirea si editarea geometriei proiectelor de constructii si arhitectura. Tot in cadrul acestei noi versiuni vorbim despre functia care permite adaugarea in cadrul proiectelor a diferitelor tipuri de adnotari sub forma de text sau cota, dar si prin realizarea unui tabel la nivel de desen. Automatizarea superioara pentru proiectarea 2D este un alt plus adus de aceasta versiune, automatizare care poate imbunatati semnificativ fluxul de lucru pe parcursul proiectelor in arhitectura si constructii.

Tot in cadrul noii versiuni de AutoCAD LT 2022 regasim si functionalitatea de integrare a fluxului de lucru pe parcursul diferitelor etape. Acest lucru vine ca o consecinta a faptului ca se folosesc aplicatiile AutoCAD mobile si AutoCAD web astfel incat sa existe posibilitatea de a vizualiza si de a edita orice proiect intr-un timp cat mai scurt si din orice locatie, fara a mai conta suportul unde sunt stocate desenele din cadrul unui proiect.

Noile functionalitati ale versiunii LT 2022

Prin implementarea de noi functii, versiunea AutoCAD LT 2022 isi propune sa sporeasca eficienta si rapiditatea in tot ceea ce inseamna documentarea unui proiect, realizarea proiectarii, modelarea si ulterior vizualizarea proiectului. In acest sens aceasta noua versiune de AutoCAD apeleaza la functii precum Share, Trace, Count, Floating windows si Push to Autodesk Docs.

Cu ajutorul functiei Share utilizatorii pot distribui accesul cu privire la toate datele unui proiect catre alte persoane implicate in proiectul respectiv. Functia Trace permite utilizatorilor care au accesul la un proiect si la desenele din cadrul proiectului respectiv sa efectueze observatii sau comentarii pe marginea desenelor respective. Prin utilizarea functiei Count se poate face numararea automata a tuturor blocurilor si a entitatilor regasite intr-un desen. Acest lucru asigura evitarea erorilor prin automatizarea procesului de numarare a blocurilor respective. Floating Windows este acea functie care ofera utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza desenele proiectelor in mai multe ferestre pe monitor sau intr-un al doilea monitor al computerului. Nu in ultimul rand functia Push to Autodesk Docs permite publicarea desenelor create cu ajutorul AutoCAD in format PDF.

Pentru a beneficia de aceste functii regasite in noua versiune de AutoCAD tot ceea ce trebuie sa faci este sa achizitionezi subscriptia acestui software. Pentru acest lucru poti apela la serviciile celor de la CADexpert NET, o firma specializata in programe AutoCAD. Detalii suplimentare pot fi gasite pe www.cadexpert.eu.