Breaking news

Auto second hand Timisoara cu livrare la client

Masina ta preferata se afla la un click distanta!

Daca esti in cautarea unui auto second hand timisoara ai de ales intre a cumpara masina de la dealer auto autorizat, de la un vanzator privat gasit in urma anunturilor publicate sau in piata auto, de la cineva din familie sau de la un prieten. Ceea ce trebuie sa stii si sa iei in calcul este ca achizitionarea unei masini de la un dealer auto autorizat sau de la un vanzator privat, nu este doar o optiune ce tine de preferinta ta personala, implica mai multe aspecte.

Avantaje dealer auto autorizat
Docomentatie – Aici in primul rand trebui sa vorbim despre siguranta achizitiei, procedurile legate de actele de vanzare-cumparare sunt mai sigure si se realizeaza intr-un mediu controlat, direct la sediul dealerului, comparativ cu actele realizate de un vanzator privat. Un alt aspect important este faptul ca putem controla provenienta autoturismului, istoricul de service si al proprietarilor, astfel veti sta linistit ca masina sigur nu a fost furata sau ca rulajul km este real.

Stare tehnica

La fiecare autoturism achizitionat din parcul auto Danove Interauto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ).

REVIZIE + CONSTATARE TEHNICA Incluse in pretul masinii!

Autoturismele comercializate de societatea noastra se vand cu REVIZIE (schimbul de ulei si filtre) + CONSTATARE TEHNICA (verificare motor, cutie, directie, frane, suspensie, clima, etc). Toate incluse in pretul masinii, indiferent de vechime si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

Respectam reglementarile legale privind acest tip de comert, pe cand un semsar nu o face, el nu ofera nici un fel de garantie, de cele mai multe ori nu ofera documentele de service ale masinii pentru a ascunde istoricul. Pentru a verifica asta sau starea tehnica a masinii trebuie mers intr-un service autorizat unde va plati clientul, va pierde timp, si va petrece timp in compania unui necunoscut.

Solutii de finantare pentru masini second hand

Danove Interauto va ofera posibilitatea de a cumpara un autoturism printr-un sistem de finantare avantajos de rate fixe, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului. Poti face o simulare de credit oferit prin TBI Credit aici. Vezi detalii finantare.

SISTEM BUY-BACK

O puteti face acum la danoveauto.ro din Timisoara!
– Va evaluam autovehiculul iar in functie de starea tehnica si vizuala, de rulaj dotari, motorizare, an de fabricatie, va propunem un pret onest corelat cu celelalte preturi de pe piata.
– Ramane ca dumneavoastra doar sa achitati diferenta pâna la pretul masinii pe care doriti sa o achizitionati, cash sau printr-un sistem avantajos de rate.
– Cu alte cuvinte, veniti la noi cu masina veche si puteti pleca cu o masina rulata, cu garantie, din parcul nostru de Auto Rulate. Vezi detalii serviciu BUY-BACK.

Danove Interauto ofera livrare GRATUITA pe teritoriul Romaniei pentru orice autovehicul cumparat din parcul nostru auto in care detinem pe stoc peste 100 de autoturisme rulate, import Germania/Austria.

Pentru cei mai ocupati sau siguri de masina aleasa, asiguram servicii rapide de transport a masinii cumparate, fara niciun cost suplimentar. Livrarea se face direct la domiciliul clientului.

>