Breaking news

Australienii au creat berea care previne mahmureala

loading...

Cercetătorii de la Institutul Griffith Health din statul australian Queensland au creat un sortiment de bere care previne mahmureala după o beție zdravănă.

bereOamenii de știință australieni au descoperit că atunci când introduceau electroliţi în bere, aceasta devenea de trei ori mai eficace în procesul de hidratare. Această metodă poate fi folosită fără a afecta gustul berii.

Cercetarea noastră dorea să afle dacă putem manipula proprietăţile electroliţilor din bere şi cantitatea de alcool din bere pentru a îi influenţa potenţialul de rehidratare”, a declarat profesorul Ben Desbrow.

Acesta consideră că apa rămâne cea mai bună băutură de consumat după un efort intens, însă crede că berea modificată ar putea reduce efectele nocive ale alcoolului, limitând totodată efectele mahmurelii.

Berea de tip light era reţinută cel mai bine corp, fiind cu o treime mai eficientă în hidratarea corpului decât berea obişnuită. Așadar, mari consumatori de bere puteți bea fără număr căci veți scăpa de mahmureală.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>