Breaking news

Aust Insurance îți oferă cea mai ieftină asigurare RCA din România

De la 1 ianuarie 2015, polițele RCA au fost majorate de firmele de asigurare cu până la 30%, pentru a putea acoperi pierderile suferite în urma despăgubirilor. Prețul diferă în funcție de vârsta șoferului, istoricul acestuia în incidente rutiere, puterea mașinii, dar și orașul de unde provine. Compania SC Aust Insurance Broker de Asigurare SRL vine în sprijinul românilor și oferă cel mai ieftin RCA online din România.

asigurare rca onlineAsigurarea RCA este obligatorie în România pentru toți proprietarii de autovehicule, fie că sunt persoane fizice sau juridice.

Dacă vrei să închei rapid și ieftin o asigurare RCA pentru mașina ta, ca să scapi de griji și să circuli în legalitate pe drumurile publice din România, atunci soluția este să închei o poliță obligatorie în regim online.

Compania SC Aust Insurance Broker de Asigurare SRL te ajută să economisești și îți oferă un calculator online cu ajutorul căruia vei găsi cea mai ieftină poliță RCA din România.

În doar trei minute îți poți încheia pe site-ul www.rcalatineacasa.ro, cea mai ieftină asigurare RCA online din România, chiar de la tine de acasă și astfel poți să scapi de griji tot anul.

Preţul RCA variază în funcţie de vârsta şoferului, puterea şi capacitatea cilindrică a automobilului şi zona unde este condusă maşina.

Companiile de asigurări aplică preţuri diferite, în funcție de criterii şi coeficienţi proprii.

Prețul unei polițe RCA este alcătuit în funcție de categoria vehiculului, capacitatea cilindrica a acestuia, localitatea înmatriculării, tipul de proprietar: persoană fizică sau juridică, cât și vârsta proprietarului.

Însă unele companii de asigurare mai pot aplica suplimentar și criterii precum: modul de utilizare al mașinii, marca autovehiculului, puterea motorului dar și starea civilă a proprietarului.

Dacă ești un șofer care circulă bine și nu are incidente rutiere, iar istoricul tău la volan dovedește acest lucru, vei avea o reducere consistentă atunci când închei o nouă asigurare RCA. Și asta pentru că se aplică coeficientul Bonus/Malus prin șoferii fără incidente rutiere sunt recompensați de companiile de asigurări.

Orice proprietar de autovehicul este obligat să dețină asigurare RCA pentru a putea circula pe drumurile publice. În caz contrar riscă să plătească amendă cuprinsă între 1000 și 2000 de lei, cât și reținterea certificatului de înmatriculare care face imposibilă deplasarea cu mașina respectivă.

Asigurarea RCA are valabilitate atât pe teritoriul României cât și pe teritoriul statelor membre ale Spațiului Economic European precum și Elveția, Andorra și Croatia dar și pe teritoriul statelor în care nu există birou național și care leagă direct două țări membre.

Asigurarea RCA îți oferă protecție pentru prejudiciile de care tu sau persoanele cuprinse în asigurare răspundeți, în baza legii, față de terțe persoane păgubite prin accidente de vehicule.

În baza asigurării RCA se pot face despăgubiri pentru vătămări corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial, pagube materiale, pagube consecință a lipsei de folosință a vehiculului avariat, cât și pentru cheltuieli de judecată efectuate de către persoana prejudiciată.

După ce ai încheiat online o asigurare pe www.rcalatineacasa.ro, compania SC Aust Insurance Broker de Asigurare SRL îți va livra la tine acasă, în mod gratuit, polița RCA, în original, în maxim 24 de ore, indiferent de localitatea de domiciliu.