Breaking news

Aurelian Temisan își aduce amanta la „Te cunosc de undeva!”

loading...

Juratul Aurelian Temișan își aduce “amanta” la “Te cunosc de undeva!” și vor cânta împreună piesa… L.O.V.E.

aurelian temisan si alexandra velniciucAlexandra Velniciuc este amanta….lui Temișan. Frumoasa actriță alături de care Temișan joacă, începând din 22 octombrie, în comedia bulevardieră “Încurcătură la nivel înalt”, în care el apare în rolul unui ministru, iar ea, în cel al amantei acestuia.

Cei doi – vechi prieteni, în viața de toate zilele – sunt, cum ar veni, “amanți de cursă lungă”. Întâmplarea a făcut ca și în comedia de succes “Boeing, Boeing”, ei doi să fie tot… amanți.

La “Te cunosc de undeva!”, relația dintre Alexandra Velniciuc și Aurelian Temișan se transformă într-una “tată-fiică”.

Ei îi vor întruchipa pe scena show-ului transformărilor pe Natalie și Nat King Cole. Și tot aici, Alexandra îi întâlnește pe mai vechii ei prieteni, actorii Andrei Aradits și Cosmin Seleși, alături de care a filmat cu mulți ani în urmă, pentru primul serial de televiziune, și își amintește cum împreună cu Andreea, soția lui Aradits, a avut o tentativă de trupă, cu mulți ani în urmă.

Cum se numea această trupă, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

Gala starurilor din toate timpurile continuă sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, cu noi personaje remarcabil întruchipate de către cei opt campioni ai transformărilor totale.

Pepe, în postura lui Redfoo de la trupa LMFAO, va fi un nebun sexy conștient de farmecul lui irezistibil și, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, va renunța la slip.

Lora va crea un moment sensibil pe scena show-ului transformărilor. Ea o va readuce în fața telespectatorilor pe Mihaela Runceanu, cu una dintre cele mai cunoscute piese ale ei, “Iartă”.

Florin Ristei se va transforma în Pink și va cânta toată piesa “I’m still a Rockstar”, suspendat deasupra scenei, legat cu niște hamuri.

Rona Hartner o va întruchipa pe Emeli Sande, iar Anda Adam devine o divă a jazz-ului mondial, în persoana Georgiei Gibbs.

Maria Buză va fi regina salsei Celia Cruz, iar Jorge îl va întruchipa pe nemuritorul Frank Sinatra.

Nu în ultimul rând, CRBL îl aduce pe scena show-ului pe Andrei Ștefăneț cu a sa “Jaga, Jaga”, piesă atât de cântată și mai ales de dansată în cluburi, la nunți și la orice fel de alte petreceri.

Momentul extraconcurs al ediției va fi realizat de Maria Buză și Jorge care, pentru plăcerea transformărilor, le vor aminti tuturor de trupa Angels.

loading...