Breaking news

Aurelian Temişan faţă în faţă cu … doi Aurelian Temişan la Te cunosc de undeva!

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine seară, de la 20:00, la Antena 1 le-a dat mari bătăi de cap lui Emi şi Cuza.

Băieţii de la Noaptea Târziu au avut o misiune foarte grea, pentru că artistul care le-a picat la ruletă s-a aflat chiar în faţa lor, pe scenă. Ba mai mult, este chiar unul dintre juraţii transforming show-ului, aşa că tensiunea a fost una de două ori mai mare.

Avem emoţii foarte mari! E foarte greu când primeşti la ruletă chiar juratul emisiunii. Unde mai pui şi faptul că deja simţi că sezonul se apropie de final şi te cuprinde nostalgia!”, a dezvăluit Cuza, în vreme ce Emi a completat: “Nu e o piesă grea, dar nu e nici uşoară. E un rapp, printre primele rapp-uri de la noi din ţară, dar are o alte metrică şi tendinţa noastră e să ne ducem cum auzim noi rapp-ul acum!”.

Tot Cuza a intervenit imediat: “Piesa nu e neapărat genul nostru, dar asta nu înseamnă că nu am stat şi am ascultat-o într-una zilele astea, şi în maşină, şi în căşti, până când…tot n-am înţeles-o!”, a glumit concurentul despre “O Poveste din Vest”, piesa lui Aurelian Temişan din 1991.

Cum se vor descurca cei doi concurenţi şi cum va reacţiona Aurelian Temişan când se va vedea, la dublu, pe scena transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Te cunosc de undeva!, mâine seară, de la 20:00, la Antena 1.

>