Breaking news

Aurelian Temișan a fost balerin în copilărie

loading...

Aurelian Temișan, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 20.30, în postura de jurat al show-ului “Te cunosc de undeva!” este, din 1991, portarul Naționalei de fotbal a artiștilor.

aurelian temisan - balerinÎnsă fotbalul nu este și singurul sport practicat de Temișan. El a mai făcut box și handbal. Dar și… balet.

„Hai să nu insistăm pe subiectul cu baletul, da? (râde) Am făcut balet în clasa întâi și în clasa a doua și am obținut locul I pe țară, doi ani la rând. Doar atât. În acea formulă, eram singurul băiat, între 10-15 fetițe. Problema mea nu a fost că eram singurul băiat, ci că mama mi-a cumpărat chiloței cu mașinute și ștrampi cu două numere mai mici și mă simțeam penibil. De ce am renunțat la balet? De rușine. Luasem deja doi ani la rând locul 1. Prea mult, nu?”, a spus Temișan.

Când a mai crescut, Aurelian a început să facă handbal. Și box.

“De box m-am apucat într-o pauză de handbal, pe la 14 ani. Am făcut box vreo doi ani așa, pentru mine. Am avut și meciuri, pe care le-am câștigat ba prin alonja lungă și tehnica pe care o aveam, ba prin lipsa adversarului la categoria mea. Am renunțat când m-a tras de ureche antrenorul meu de handbal, care mi-a spus că handbalul e pentru mine și că e păcat să renunț”, a mai povestit juratul de la “Te cunosc de undeva!”

loading...