Breaking news

Aurelian Pavelescu, circ în direct la Realitatea TV cu Mihăiță Calimente

Aurelian Pavelescu, ”șeful” PNȚCD a chemat poliția, sâmbătă seară, în direct la Realitatea TV, după o dispută verbală cu deputatul Mihăiță Calimente.

pavelescu si calimenteRealitatea TV s-a dat cu țărăniștii lui Băsescu. Sâmbătă seară, postul de televiziune a ”regizat” cearta dintre Aurelian Pavelescu și Mihăiță Calimente, după care a profitat de scandal în pur stil OTV-ist.

Pavelescu a chemat chemat poliția în timp ce se afla în studioul emisiunii Deschide Lumea, pe motiv că a fost amenințat de deputatul PNL, Mihăiță Calimente.

Scandalul a pornit de la discuția cu Bunea Stancu care vineri a jignit o jurnalistă, spunându-i că îi dă două picioare în gură.

Sunteți un nimeni. Moștenești tu PNȚ….Ești un impostor, să-și fie rușine, ai fost pe la toate partidele. Mafiot ești tu și cu cel care te-a impus în fruntea PNȚ, habar nu ai ce înseamnă PNȚ”, a spus Mihăiță Calimente.

Liberalul a răspuns la cuvintele dure și jignirile lui Pavelescu care a spus că a trădat Partidul Țărănist și că a plecat la alt partid de oportuniști: Golăneala asta s-a terminat, oamenii nu vă mai suportă, această mafie. Reprezinți tu PNȚ-ul. Du-te mă de aici….

După acest schimb de acuze și jigniri, Pavelescu a chemat poliția pe motiv că s-a simțit amenințat.

După ce poliția a ajuns la sediul Realitatea TV, Mihăiţă Calimente a părăsit emisiunea. În holul televiziunii, liberalul a spus despre Aurelian Pavelescu că: are în sânge de a produce aceste conflicte după care se transformă în victimă uzând de calitatea lui de avocat. Dacă în urma unei dispute verbale, cheamă poliția, foarte bine. Sper să fie amendat pentru că a alertat degeaba poliția. Mi-am cerut scuze și în emisiune, domnului Rareș și telespectatorilor , eu consider că nu din vina mea ci din vina istericalelor domnului Pavelescu.

În replică, Aurelian Pavelescu, păstrat în studioul tv de Realitatea TV, pentru a continua circul, a spus că: domnul Calimente era obligat să facă niște precizări și declarații în fața organelor de poliție. Domnul Calimente a fugit pe altă ușă. Domnul Calimente a plecat din emisiune, în fața noastră, fugind pe altă ușă….

Sămânța de scandal a fost suficientă pentru ca producătorii de la Realitatea TV să îngălbenească ecranul furnizând știrea în regim de breaking news, titrând cu litere de-o șchioapă că Pavelescu a fost amenințat în direct de Calimente.

În loc să fie imparțiali, realizatorii Realitatea TV au ținut cu Pavelescu, confirmând astfel orientarea pro băsistă în anul electoral 2014.

>