Breaking news

Aurelia Ion a murit cu numele medicului pe buze: Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!

loading...

Aurelia Ion, studenta în anul V la Medicină Militară în București a fost conștientă timp de cinci ore după prăbușirea avionului și ultimele ei cuvinte au fost: Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!

aurelia ion si radu zamfirMedicul Cătălin Pivniceru, supraviețuitor al accidentului aviatic din 22 ianuarie din Munții Apuseni a declarat că Aurelia Ion avea șanse să supraviețuiască tragedie dacă autoritățile îi găseau la timp. Studenta a fost conștientă timp de cinci ore.

După accident am reuşit să o scoatem pe Aura din avion. Era inertă, nu îşi putea mişca mâinile şi picioarele şi spunea că nu poate respira. Nu pot să spun dacă putea să supravieţuiască sau nu pentru că ea era paralizată de la gât în jos. Aura a fost conştientă aproape cinci ore. După aceea a intrat în stop cardio-respirator. Dacă echipele ajungeau avea o şansă să treacă peste acel moment dificil pentru că doctorul Zamfir a resuscitat-o 40 de minute. Nu vă daţi seama că în fiecare seară aici la terapie intensivă când închid ochii îi văd chipul“, a declarat doctorul Sorin Ianceu, supravieţuitor al accidentului, la Un show păcătos.

Doctorul a mărturisit că ultimele cuvinte ale Aureliei Ion i-au fost adresate medicului Radu Zamfir: Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!

Declaraţia lui Ianceu o contrazice pe cea a premierului Victor Ponta care afirmase că Aurelia Ion şi Adrian Iovan au murit la scurt timp după prăbuşirea avionului. 

După efectuarea autopsiei, medicii legişti au precizat că Aurelia Ion ar fi trăit până a ajuns în ambulanţă, când s-a încercat în zadar resuscitarea.

loading...