Breaking news

Aur mondial câștigat de echipajul masculin de canoe dublu

Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi componenții echipajului de canoe dublu, au câştigat sâmbătă, medalia de aur, pe distanţa de 1000 de metri, la Campionatul Mondial de la Poznan.

canotajSportivii românii au luat startul pe culoarul şapte, și deși în finală au evoluat și fraţii Bahdanovich campionii olimpici din Belarus, românii au reușit să termine pe primul loc cursa de 1000 metri și să câștige medalia de aur. Titlul mondial vine la doar o lună distanță după ce la Campionatul Euroean din Spania, același echipaj a câștigat medalia de bronz, tot pe distanța de 1000 metri.

Delegația României la Campionatul Mondial din Polonia a cucerit prima medalie la masculin, argint, prin echipajul C4 masculin, format din sportivii Gabriel Gheoca, Nicolae Bogdan, Mihail Simion şi Florin Comănici., iar în finală la canoe simplu, Silviu Simioncencu s-a clasat pe locul cinci.

Echipajul masculin de kaiac patru, format din sportivii Traian Neagu, Iustin Porcăraşu, Vasile Ştefan şi Toni Ioneticu, s-a clasat sâmbătă, pe locul opt, în finală la 1000 de metri, iar Echipajul feminin de kaiac dublu, s-a clasat sâmbătă, pe locul 9, în finala la 1000 de metri.