Breaking news

De Revelion, TVR, bătut de Etno TV

Românii au savurat și în acest an programele speciale pregătite de televiziuni în noaptea de Revelion. Și în acest an, Antena 1 a fost lider de audiență.

maria ciobanu revelion la tvrNoaptea de Revelion este singura din an cu audiențe record pentru televiziuni. Potrivit audiențelor, Etno TV a fost mai tare ca TVR 1 în noaptea de Revelion.

Antena 1 a fost lider la nivel național, Pro TV la orașe, iar Kanal D s-a clasat pe locul trei, Etno TV pe 4 iar Național TV pe locul cinci.

Pro TV a pregătit un revelion sub numele de ”Eu de revelion nu dorm”, iar amfitrioni au fost Andra și Măruță, împreună cu peștișorul de aur, alias Antonio Dos Santos, membru al baletului Edi Stancu.

Cei trei amfitrioni ai programului special de Revelion, au făcut un show pe cinste care au ținut treji toți românii de la orașe.

Antena 1 a mers pe mâna lui Nae și Vasile dar și pe cea a lui Dan Negru, Revelionul bate ghinionul a fost lider de audiență în noaptea de Revelion. Programele sale au fost cele mai urmărite de Revelion la nivel național.

Dintre toate, TVR 1 pare să se fi străduit cel mai mult, încercând mai mult ca niciodată să îi ţină pe români în faţa micului ecran în noaptea de Revelion. TVR  1 a pregătit un Revelion cu multă voie bună: „Piaţa Revelionului 2013″, „Povestea de vis”, și „La mulţi ani, România!”, prezentat de Iuliana Tudor. Cu toate acestea, la nivel național nu a prins top cinci audiențe.

 La Kanal D, Liviu Vârciu a prezntat ediţia specială de Revelion a emisiunii „Roata Norocului” la… „Roata Revelionului”, fapt ce a dus postul turcesc pe locul trei la nivel național în noaptea dintre ani.

National Tv– Corina Chiriac a prezentat „Show-cadou de Anul Nou” și a prins top 5 audiene la nivel național.

audiente televiziuni de revelion

 

>