Breaking news

Audiențe duble la TVR după relansarea jurnalelor de știri

Relansarea Telejurnalului de la TVR 1 și a Orei de știri de la TVR 2, au dublat audiențele jurnalelor Televiziunii Române.

Pe 22 octombrie Televiziunea Română  și-a relansat principalele ediții informative de la TVR 1 și TVR 2.

Jurnalul de la 7 fără 7 de la TVR 1, a revenit la ora 20.00 sub numele de Telejurnal iar Ora de știri de la TVR 2 a revenit la ora 22.00.

Rebrănduirea și schimbarea orei de difuzare au fost de bun augur, întrucât în prima săptămână, audiențele celor două jurnale de știri s-au dublat față de săptămâna trecută.

În 22 octombrie Telejurnalul de la ora 20.00 a înregistrat la TVR 1 o audiență la nivel național de 3,3%, față de 1.6% în data de 15 octombire când Jurnalul începea la 7 fără 7.

O situație similară s-a înregistrat și luni seară la TVR 2, când Ora de știri a înregistrat 0,6% rating, față de 0,4% în 15 octombrie când începea la 22.30.

Cuplul Mircea Radu – Monica Ghiurco au stabilit sâmbătă, vârful de audiență al Telejurnalului de la ora 20.00, din prima săptămână de la relansare, când s-a înregistrat un rating de 3,5% la nivel național.

De luni până vineri, Telejurnalul de seară este prezentat de Mihai Constantin şi Ligia Munteanu, iar sâmbătă și duminică, de cuplul format din Monica Ghiurco și Mircea Radu.

În timp ce Ora de știri este prezentată prin rotație de cuplurile Andrei Bărbulescu – Raluca Belciu și Lucian Pârvoiu- Alina Stancu.

>