Breaking news

Au pozat nud pentru a-și salva clubul de fotbal de la faliment

FC Verin, un club de fotbal din liga a cinea spaniolă a găsit soluția ca să se salveze de la faliment, a lansat un calendar erotic cu fotbaliștii și conducătorii echipei.

Loviți în plin de criza economică din Europa, conducătorii clubului de fotbal FC Verin din Spania au venit cu o idee inedită, ca să se salveze de la faliment și implicit de la desființare.

Așa că au pus la cale o ședință foto incendiară și au făcut un calendar cu fotbaliștii și conducătorii clubului, surprinși în ipostaze sexy.

Jose Manuel Zubiela, preşedintele clubului din Galicia, a lansat în cursul unei deplasări această idee  îndrăzneaţă, care a fost primită la început cu reticență de fotbaliști.

La început jucătorii au crezut că este vorba de o glumă, dar, încetul cu încetul, au fost de acord cu ideea. Noi, când am văzut trupurile fotbaliştilor şi apoi ale conducătorilor, am decis că doar fotbaliştii trebuie să pozeze„, a povestit Jose Manuel Zubiela.

Calendarul lansat la o petrecere la sediul clubulu include pe cei 22 de jucători ai echipei care apar nud, pe lângă lacul din regiune, în fotografii alb-negru.

Iniţiativa  a prins și astfel că 500 din cele 1000 de exemplare, a fost deja vândut în doar trei zile.

Celebrul ziar Marca din Spania, le-a pus la dispoziție două pagini pentru a se promova.

Clubul are o datorie de 26.000 de euro la care se adaugă și reducerea substanțială a subvențiilor publice de la comunitatea locală.

Prețul unui calendar este de 10 euro, 5000 de euro adunați până acum sunt un ajutor nesperat care menține clubul în viață.

În prezent, echipa de fotbal FC Verin este pe locul 11 în liga a cincea, cu 17 puncte acumulate, din cele 20 de echipe aflate în competiție.

>